L'equip mòbil per a la renovació del DNI torna a Sant Vicent del Raspeig el pròxim 20 d'octubre

Es podrà sol·licitar cita prèvia en línia a partir del dijous 13, i per a persones amb discapacitat i majors de 65 anys de manera presencial a l’Ajuntament

L'equip mòbil per a la renovació del DNI torna a Sant Vicent del Raspeig el pròxim 20 d'octubre
11/10/2022 -

Durant el pròxim dijous que ve 20 d’octubre, de 9:00 a 12:00 hores, l’equip mòbil per a la renovació del DNI estarà prestant el seu servei en el municipi. L’equip se situarà en la planta baixa de la Casa de les Associacions (C/ Sol, cantonada amb C/ Pi i Margall).

La ciutadania que vulga renovar el DNI a Sant Vicent del Raspeig haurà de sol·licitar cita prèvia a través de la plataforma en línia d’Atenció al Ciutadà CIVIC, a partir del pròxim dijous 13 d’octubre. A més, l’Ajuntament ha reservat un nombre de cites per a persones amb alguna mena de discapacitat i majors de 65 anys, que podran realitzar la sol·licitud de manera presencial en l’Oficina d’Atenció al Ciudadano.

De manera online es pot accedir a través de la pàgina web municipal www.raspeig.org, prement en la icona de cita prèvia del CIVIC, o a través del següent enllaç. S’haurà de seleccionar el servei “Renovació del DNI” –actiu a partir del pròxim dijous 13– i triar l’hora.

Una vegada obtinguda la cita, el ciutadà o la ciutadana haurà de personar-se el dia 20 d’octubre a la Casa de les Associacions aportant el DNI antic, una foto actual (de menys de 6 mesos d’antiguitat) i els 12€ corresponents a l’import de la taxa.

Per a obtindre la informació necessària per a la renovació del DNI es pot accedir a la web del Cos Nacional de Policia en el següent enllaç.

D’altra banda, si la tramitació és per a l’expedició del DNI per primera vegada, s’haurà d’aportar un certificat de naixement i un justificant del Padró d’Habitants. L’o la menor haurà d’anar acompanyat de pare o mare amb el DNI en vigor.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 15 =