Les Escoles Esportives Municipals de Sant Vicent del Raspeig segueixen en continu ascens

L’increment es reflecteix, principalment, en esports com el tenis, el pàdel o el frontó

Les Escoles Esportives Municipals de Sant Vicent del Raspeig segueixen en continu ascens
31/01/2022 -

L’esport és un dels elements que conformen l’estructura social i cultural de Sant Vicent del Raspeig. Una idiosincràsia que es basa, en gran manera, en la importància de les Escoles Esportives Municipals, que en aquest curs 21/22 han incrementat el nombre d’inscrits, especialment en els esports de raqueta.

De fet, aquestes activitats han sigut les més atractives durant l’últim any entre xiquets i xiquetes i adults del municipi. Entre elles, el tenis ha recuperat el tron que va perdre en el passat curs en favor del pàdel. En aquesta ocasió, s’ha registrat un augment del 43% en el nombre de persones inscrites, passant de 80 fins a les 140 actuals.

De la mateixa manera, el pàdel, que en els últims anys ha marcat una tendència alcista, manté aqueix estatus i més de 100 persones han decidit iniciar o prosseguir la formació en la pràctica d’aquest esport. Per part seua, el frontenis també continua la seua progressiva evolució i en aquest curs 21/22 s’ha col·locat per damunt dels 20 alumnes, amb un increment de més del 38% respecte a l’any anterior.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fourteen − 7 =