L'oficina del CIVIC de Sant Vicent del Raspeig canvia la seua ubicació

A partir del dilluns els usuaris podran accedir al servici informatiu en un espai a peu de carrer situat en la plaça Comunitat Valenciana, prop de l’Ajuntament

L'oficina del CIVIC de Sant Vicent del Raspeig canvia la seua ubicació
15/02/2024 -

L’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig traslladarà les oficines de CIVIC a un nou espai amb accés directe des de la plaça de la Comunitat Valenciana. A partir del dilluns 19 de febrer este servici deixarà de prestar-se en el Consistori amb la finalitat d’oferir al ciutadà millors condicions des de les noves dependències assignades.

La regidora responsable, Mariela Torregrosa, ha explicat que “amb este canvi d’ubicació busquem acostar este servici públic encara més al ciutadà, posant-lo a peu de carrer i en unes oficines independents en les quals la qualitat de l’atenció serà més personalitzada.”

Les noves dependències se situaran en l’espai que fins fa unes setmanes estava sent utilitzat per la regidoria de Drets Socials per a donar el servici pertanyent a la secció de Promoció d’Autonomia Personal i Dependència i on anteriorment se situava Suma.

Torregrosa ha afegit que “amb esta reorganització aconseguim una atenció centrada completament en el ciutadà i guanyem un nou espai en l’entrada de l’Ajuntament amb el qual se’ns obri un gran ventall de possibilitats a l’hora de tirar avant noves iniciatives des de qualsevol regidoria”.

Canvi d’horari

L’Oficina d’Atenció el Ciutadà tindrà divendres 16 un horari especial a causa del trasllat programat. El CIVIC començarà la seua activitat en l’horari habitual, a les 9 hores, però la jornada finalitzarà a les 14.00 perquè comencen les labors de reestructuració de l’àrea.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

ten − one =