Sant Vicent del Raspeig amplia la conversió en zona de vianants de la zona centre

Els carrers Juan Ramón Jiménez i Dr. Trueta i l’accés a Avinguda de La Llibertat des d’Ampla de Castelar es mantindran tallades al trànsit

Sant Vicent del Raspeig amplia la conversió en zona de vianants de la zona centre
16/01/2023 -

L’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig mantindrà amb caràcter definitiu la restricció d’accés i reordenació del trànsit de la zona centre del municipi, disposada dins del programa “Comerç Segur” que amb motiu del Nadal va posar en marxa la Regidoria de Seguretat fins al 15 de gener.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Policia Local, Trànsit i Protecció Civil, José Manuel Ferrándiz, ha explicat que s’ha decidit donar caràcter permanent a aquestes mesures, ja que els resultats han sigut “molt positius” quant a “la millora de la mobilitat, la sostenibilitat i la qualitat de l’aire de Sant Vicent del Raspeig”.

El pla dissenyat inclou el control d’accés al trànsit i la restricció de circulació dels carrers Juan Ramón Jiménez, Dr. Trueta que es mantindran tallades al trànsit, i a les quals tan sols estarà permés l’accés als residents i autoritzats.

D’aquesta manera, es procedirà al canvi de sentit del carrer Dr. Trueta, per la qual cosa els veïns i veïnes podran accedir als garatges des del carrer Cervantes i eixir a Ampla de Castelar per Dominguez Margarit. Queda tancat l’accés a Avinguda Llibertat des d’Ampla de Castelar. Així, la incorporació d’aquests carrers se sumen a les vies ja convertides en zona de vianants Major, Sol, Salamanca, M. Falla i l’av. de la Llibertat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fourteen − three =