Sant Vicent del Raspeig presenta el Racò dels Majors 2022

Sant Vicent del Raspeig presenta el Racò dels Majors 2022
12/07/2022 -

La Regidoria del Major de Sant Vicent del Raspeig, com és habitual en les Festes de Fogueres i Barraques de Sant Vicent del Raspeig, organitza un any més el Racò dels Majors. Es tracta d’un espai habilitat al cinema d’estiu “L’Esperança” (C/ Ramón y Cajal, 1) perquè els pensionistes i jubilats majors de 60 anys empadronats en el municipi puguen gaudir de les festes del foc i la flama. Dijous que ve 21 de juliol, a les 21.00 hores, serà el dia de la inauguració.

Un acte que serveix com a obertura dels dies grans de les Fogueres, que enguany compleixen el seu 75 aniversari. Per a fer ús del Racò, l’Ajuntament distribuirà un total de 500 invitacions, limitades a l’aforament del recinte. Les persones interessades hauran de recollir les entrades, aportant tant el DNI com la targeta SIP, entre aquest dimecres 13 i el dijous 14 de juliol en el Centre Altamira (C/Rafael Altamira, 16-18) en un horari de 9.00 a 13.00. Com màxim, cada persona podrà recollir un total de 4 invitacions.

La regidora del Major, Noelia Hernán, destaca que “durant quatre dies, el racò es converteix en la llar de gran part de les persones majors del municipi. Una manera de gaudir en un ambient festiu amb música en directe i ball. Enguany, si cap, adquireix una major importància, no sols per tractar-se d’una data especial com és el 75 aniversari, sinó perquè són les Fogueres del retrobament després de dos anys d’absència”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three × one =