Sant Vicent del Raspeig convoca una jornada formativa per al registre municipal d'associacions

La reunió tindrà lloc el pròxim dijous 15 de desembre a les 19:00 hores en el Saló del Plens de l’Ajuntament

Sant Vicent del Raspeig convoca una jornada formativa per al registre municipal d'associacions
12/12/2022 -

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig ha convocat la Jornada per a la formació per al Registre Municipal d’Associacions, dijous que ve 15 de desembre, que a més de la inscripció, inclourà la informació necessària per a actualitzar les dades de les associacions de la localitat.

El saló de Plens acollirà, a les 19.00 hores, la reunió en la qual està previst la participació de les 129 associacions convocades, en el transcursos de la qual, els participants podran buidar els seus dubtes sobre el procés d’inscripció o renovació d’aquesta, que haurà de realitzar-se de manera electrònica en la seu de Sedipualba.

Tal com recull el reglament de Participació Ciutadana, les associacions hauran d’actualitzar anualment les seues dades, perquè el Registre d’entitats ciutadanes puguen conéixer els seus fins, la seua representativitat i altra informació rellevant com el seu pressupost i pla d’activitats, després de la preceptiva assemblea, així com per a poder optar a la convocatòria de despatxos, espais públics municipals o subvencions. Les associacions tindran de termini per a això, de l’1 al 31 de gener de 2023.

La regidora de Participació Ciutadana, Patricia Ferri, ha explicat que amb aquesta iniciativa, “aconseguim que les associacions troben menys dificultat a l’hora de registrar-se o posar-se al dia”. La nostra obligació, ha continuat l’edil, és promoure i impulsar a una ciutadania activa, organitzada i implicada en projectes comunitaris que milloren la vida dels nostres veïns i veïnes”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =