Sant Vicent del Raspeig destina 25.000 euros del pressupost municipal per a projectes de Cooperació al Desenvolupament i Ajuda Humanitària

El termini per a que qualsevol ONG sol·licite aquestes ajudes acaba el pròxim 28 d’octubre

18/10/2022 -

La Regidoria de Benestar Social ha posat en marxa la convocatòria de subvencione dirigides a Organitzacions No Governamentals per al Desenvolupament i Associacions per a l’exercici 2022. Amb una dotació pressupostària màxima de 25.000 euros procedent dels pressupostos municipals, aquestes ajudes es divideixen en dues línies d’actuació principals: Educació al Desenvolupament i Cooperació Internacional al Desenvolupament i Ajuda Humanitària.

El termini de sol·licitud d’aquesta subvenció és fins al dia 28 d’octubre. Les entitats interessades podran realitzar la sol·licitud de manera telemàtica, en la seu electrònica de l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig, a través del següent tràmit habilitat: https://raspeig.sedipualba.es/carpetaciudadana/tramite.aspx?idtramite=19945

Cal destacar que un dels requisits principals per a optar a la subvenció és que les entitats sol·licitants han d’estar inscrites en el Registre Municipal d’Associacions. Poden consultar-se totes les condicions per a optar a les ajudes en el tràmit habilitat de la seu electrònica.

La regidor Isabel Candela ha afegit que valora com a part important d’aquesta política de Cooperació el “fer partícip a la població de Sant Vicent del Raspeig dels problemes existents als països en vies de desenvolupament, i dels esforços de l’Ajuntament i de la societat civil per a aconseguir una societat més conscient, crítica i participativa”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =