Una nova estació de Bicisanvi arriba a la Universitat d'Alacant

El ple aprova per unanimitat la instal·lació a l’entorn del Parc Científic

Una nova estació de Bicisanvi arriba a la Universitat d'Alacant
27/07/2023 -

La Regidoria de Medi Ambient ha proposat la modificació del Reglament municipal regulador del sistema de préstecs de bicicletes municipals, per a així poder dur a terme la instal·lació d’una nova estació Bicisanvi dins del recinte de la Universitat d’Alacant.

El nou punt s’ha establit per iniciativa de la universitat buscant que els estudiants tinguen un millor accés a les bicicletes.

El punt bicisanvi estarà situat al Parc Científic de la UA, una zona “estratègica” segons Mercedes Torregrosa, regidor de l’àrea. “Amb l’arribada d’aquest servei molts estudiants podran desplaçar-se fàcilment i de manera sostenible entre l’estació de Rodalia, el Parc Científic, la Universitat d’Alacant i Sant Vicent del Raspeig.”, ha afegit l’edil de Medi Ambient.

Després de la proposta de la universitat, el trasllat de la Regidoria d’aquesta al ple i ser aprovada per unanimitat, prompte s’instal·laran les bicicletes perquè tots els veïns, especialment els estudiants universitaris, puguen gaudir del servei per a desplaçar-se per Sant Vicent i les instal·lacions universitàries de manera sostenible, ecològica i saludable.

Amb aquesta, ja són 12 les estacions que estaran disponibles a Sant Vicent, sent aquesta la tercera dins del recinte de la Universitat d’Alacant. Els costos d’instal·lació d’aquesta nova parada seran a càrrec de la UA, encarregant-se l’Ajuntament tan sols del manteniment.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five × one =