L'Ajuntament de Torrevella s'adhereix a la línia de concessió d'ajudes de la Diputació per a minimitzar l'impacte econòmic de l'actual crisi energètica

L'Ajuntament de Torrevella s'adhereix a la línia de concessió d'ajudes de la Diputació per a minimitzar l'impacte econòmic de l'actual crisi energètica
17/08/2022 -

En el matí de hui, el regidor d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Torrevella, Domingo Paredes, ha sol·licitat a la Diputació Provincial d’Alacant adherir-se a la línia de concessió d’ajudes amb destinació a minimitzar l’impacte econòmic que la crisi energètica està suposant sobre pimes, micropimes, petits empresaris autònoms i professionals dels seus municipis per a l’anualitat 2022.

Domingo Parets informa que amb aquesta ajuda es pretén subvencionar els costos energètics de gas i energia elèctrica compresos entre l’1 d’abril i el 30 de juny de 2022, que siguin necessaris per al funcionament del negoci. A més, també se subvencionen les despeses en carburants compresos entre l’1 de gener i el 30 de juny de 2022.

L’edil d’Economia i Hisenda ha posat de manifest que aquesta crisi energètica que estem sofrint ha arribat en el pitjor moment possible, quan els negocis estaven dedicant tots els seus esforços a superar la crisi econòmica derivada de la COVID-19. Amb aquesta subvenció, afegida a la qual ja està en marxa per a pal·liar les pèrdues dels negocis i la posada en marxa del Bo Consum, pot evitar el tancament de moltes empreses i, no sols mantenir les ocupacions, sinó que també es poden generar nous llocs de treball quan més es necessiten.

Finalment, cal destacar que al municipi de Torrevella li correspon la quantitat de 313.716 euros. En les pròximes setmanes s’anunciarà la publicació de l’ajuda i tots els tràmits que hauran de seguir les empreses per a sol·licitar-la.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one × 3 =