El PP d'Eduardo Dolón s'enrobusteix a Torrevella

Els populars torrevellenses revaliden la seua majoria política en el municipi de Torrevella amb 16 regidors

El PP d'Eduardo Dolón s'enrobusteix a Torrevella
29/05/2023 -

Les eleccions municipals celebrades aquest diumenge a Torrevella han llançat de nou, dades que confirmen la ciutat costanera com a feu popular, així el partit liderat per Eduardo Dolón encapçala de nou la majoria electoral en aquests comicis de 2023. En aquest sentit, Torrevella començaria un altre mandat consecutiu afegit a la llarga llesta de victòries que acumulen els populars en el municipi.

D’aquesta manera, el PP confirma la seua hegemonia amb un total de 16 regidors, comparat amb 2019 quan van aconseguir una majoria absoluta amb 11.863 vots i un 53,03% de vot, la qual cosa va posar a 14 regidors en el consistori.

El PSOE, liderat per Barbara Soler, quedaria relegat a una segona posició, amb una obtenció de 4.704 vots i un 20.67%, la qual cosa s’assegura 6 regidors, un més que en els anteriors comicis i una posició diferenciada en l’oposició com un dels partits majoritaris.

Dolón i el partit popular, al seu torn, han agranat el mapa electoral amb la desaparició de diversos grups inclosos Els verds, deixant també a altres partits com a Ciutadans sense regidors per al pròxim mandat, en comparació amb el seu resultat de 2019 on van recollir 2.718 vots, un 12,28% de vot, i tres regidors a l’Ajuntament de Torrevella.

Un altre partit rellevant per al municipi en altres comicis ha sigut Somia Torrevella, encapçalada per Pablo Samper, que en aquesta jornada electoral ha recollit 1.169 vots, la qual cosa suposa un 5.13% de participació i un regidor, xifres similars comparades amb el seu anterior resultat en 2019 amb 1.249 vots, un 5,64% de vot i un edil.

De moment, el Partit Popular queda revalidat de nou a Torrevella, a l’espera de la constitució del pròxim equip de govern municipal que buscarà impulsar el desenvolupament de Torrevella en el pròxim mandat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nineteen − six =