Arriba a Torrevella el Crazy Urban Festival 2022

Arriba a Torrevella el Crazy Urban Festival 2022
02/06/2022 -

La segona edició de Crazy Urban Festival serà l’epicentre de la cultura urbana a nivell nacional, amb un cartell musical encapçalat per Kase.O, Ajax i Prok, Omar Montes o Fernandocosta, concursos d’exhibició de skate, balle urbà i bandes emergents, grafiti en viu i altres activitats artístiques i esportives de primer nivell.

La ciutat de Torrevella reunirà aquest estiu a milers de seguidors atrets per l’ampli programa d’activitats que presenta Crazy Urban Festival 2022. L’esdeveniment disposarà de la tecnologia i els serveis més capdavanters llocs a la disposició de la magnitud i expectatives suscitades.

En l’apartat musical, el plat fort tindrà lloc el dissabte 13 d’agost amb les actuacions en directe de Kase.O al costat de la banda Jazz Magnetism, Ajax i Prok, Omar Montes, Fernandocosta, Juancho Marqués, Marc Seguí, Hens i Marlena. El cartell es completarà amb els dos guanyadors del concurs de bandes, les bases i les inscripcions de les quals ja estan disponibles.

El recinte comptarà amb una àrea d’artesania i tendències, una altra de food trucks, una destinada a ONG’s i conscienciació ciutadana, així com una zona on el surf i la pintura tindran representació gràcies la col·laboració amb diferents escoles torrevejenses, i es completarà amb un espai d’aventura amb atraccions de fira per a tots els assistents.

Crazy Urban Festival serà una experiència completa que transcendirà molt més allà de la música. El festival comptarà amb un programa d’activitats en paral·lel repartides en diferents dies i localitzacions. Entre elles destaca la segona edició del concurs d’exhibició de skate, el dissabte 6 d’agost en el Passeig Marítim, amb regal d’entrades per a tots els participants i premis per al millor salt, millor recorregut i menor i major participant. Al seu torn, el festival presentarà el primer concurs de ball urbà amb representació d’algunes de les figures més destacades del panorama nacional.

Tota la informació de Crazy Urban Festival, així com la venda d’entrades, està disponible en www.crazyurbanfestival.com.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 13 =