L'Institut de Cultura Gil-Albert convoca la segona edició dels Premis del Documental Alacantí

El termini està obert fins al 4 de setembre i les dues cintes guanyadores es repartiran 4.000 euros

L'Institut de Cultura Gil-Albert convoca la segona edició dels Premis del Documental Alacantí
04/08/2023 -

L’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert ha convocat la segona edició dels Premis del Documental Alacantí -DOCS ALC-, que enguany tornaran a repartir 4.000 euros entre els dos treballs guanyadors.

El certamen busca incentivar la producció de documentals i peces audiovisuals realitzats per autors nascuts o vinculats a la província -Premi al Millor Documental dotat amb de 2.500 euros-; així com reconèixer el treball realitzat en l’àmbit audiovisual a les millors
produccions documentals de temàtica relacionada amb la Costa Blanca, especialment amb la cultura, el patrimoni o les arts escèniques, el guanyador de les quals rebrà 1.500 euros.

DOCS ALC està obert a tota mena de treballs elaborats per una productora o director resident a la província i cada autor podrà presentar el nombre de documentals que desitgi sense límit de durada. El jurat estarà integrat per vocals especialistes i experts en la matèria, que avaluaran les propostes presentades en totes dues modalitats.

Les propostes seran valorades en funció dels següents criteris: qualitat de la proposta -un 40 per cent-, temàtica vinculada a la
província -un 40 per cent- i oportunitats de difusió i projecció
de l’obra -un 20 per cent-.

Les bases completes poden consultar-se en la pàgina web de l’Institut
Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert. El termini de presentació de treballs ja està obert i finalitza el pròxim 4 de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + three =