Alacant fomenta el lideratge de la dona reunint cinc empresàries per a parlar d'emprenedoria "en femení"

L’acte està dins del Fòrum Emprenedoria amb Talent 2022 organitzat per l’Agència Local de Desenvolupament

Alacant fomenta el lideratge de la dona reunint cinc empresàries per a parlar d'emprenedoria "en femení"
09/11/2022 -

La regidora d’Ocupació i Desenvolupament de l’Ajuntament d’Alacant, Mari Carmen d’Espanya, ha ressaltat la “capacitat de lideratge i emprenedoria de les dones” durant la presentació del Fòrum Emprenedoria amb Talent 2022, que ha reunit en la seu de l’Agència Local de Desenvolupament ‘Impulsalicante’ de Porta Ferrisa a cinc empresàries que lideren startups a la província que s’estan obrint camí en sectors com de la biotecnologia, digitalització, reciclatge i economia circular o la formació en línia.

D’Espanya ha assenyalat que “l’objectiu d’aquest nou fòrum és posar en valor el paper de les dones emprenedores i innovadores”. Més d’un terç de les startups de la Comunitat han sigut fundades per dones. En concret, un 40% de les empreses innovadores i tecnològiques compten amb, almenys, una cofundadora en el seu equip. Així es desprén de l’informe de l’Observatori Startup de la Comunitat Valenciana.

L’edil ha ressaltat també la importància de fomentar el lideratge i l’emprenedoria en les dones, en una labor que ve desenvolupant des de fa anys l’Agència Local de Desenvolupament d’Alacant, en col·laboració amb l’Associació d’empresàries, Professionals i Directives de la província d’Alacant (AEPA), en la promoció del talent femení.

El Fòrum Emprenedoria amb Talent està dirigit a empresàries i empresaris, gerents de pimes i emprenedores en una fase avançada de desenvolupament per a fomentar les sinergies entre les empreses, així com detectar i presentar noves oportunitats de negoci d’interés per a les empreses i emprenedores. La iniciativa desenvolupada per l’Agència Local de Desenvolupament de l’Ajuntament d’Alacant està promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprenedoria innovadora, i organitzada per CEEI Elx i Impulsa Alacant.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =