Elda sorteja vals descompte de 30 euros pel Black Friday

Aquelles persones que compren en els comerços adherits a la campanya entre el 21 i el 27 de novembre entraran en el sorteig d’aquests vals

Elda sorteja vals descompte de 30 euros pel Black Friday
16/11/2022 -

La regidora de Comerç i Mercats, Silvia Ibáñez, ha anunciat hui la posada en marxa d’una campanya de promoció que, amb motiu del ‘Black Friday’, té com a objectiu impulsar la compra en el comerç eldense de proximitat. Ibáñez ha estat acompanyada pel president de l’Associació d’Empresaris d’Elda (AEDE), Manuel Carpio, i la vocal de AEDE, Rocío Vera.

La campanya d’AEDE “es desenvoluparà del 21 al 27 de novembre i totes les compres que es realitzen en els comerços adscrits podran optar a vals descompte de 30 euros, amb un total de deu vals i un muntant global de 300 euros per a consumir en el comerços, serveis i hostaleria d’Elda”.

Per part seua, Manuel Carpio ha agraït la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Mercats i de Confecomerç “en una acció promocional amb la qual volem sensibilitzar al consumidor de les coses que de veritat importen i que es basen en el principi del bon comprar i en la qual fer descomptes no està renyit amb recordar els valors del xicotet comerç i la defensa d’un consum sostenible”.

Com entrar en el sorteig dels vals descompte

Carpio ha explicat que “per cada compra que es realitze cal fer una foto al tiquet de compra i remetre’l a la nostra aplicació de Whats App AEDE Bot (telèfon 644 756 199).

Aquest contestarà al missatge amb un codi de participació, per la qual cosa quantes més compres i tiquets, més codis de participació i més possibilitats de premio.

D’aquesta manera, els vals premiats es podran canviar fins al 10 de desembre en el comerç local. Amb aquesta campanya volem impulsar a més l’aplicació AEDE Bot, que està tenint una gran acceptació”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five × 4 =