Contes en el MACA, el millor pla per al diumenge

Els conta contes en el Museu d’Art Contemporani d’Alacant tornen després de l’èxit de l’any passat

Contes en el MACA, el millor pla per al diumenge
12/03/2019 -

El Museu d’Art Contemporani d’Alacant, junt amb la Regidoria de Cultura, celebra la segona edició de “Cuentos en el MACA”, un cicle de conta contes perquè els més menuts aprenguen sobre els personatges que habiten en el museu: llops, cavalls, éssers fantàstics, i una infinitat de personatges per a afavorir la seua creativitat i imaginació. Cal recordar a les xiquetes i xiquets que l’esdeveniment es realitza dins del museu, per la qual cosa no s’ha d’oblidar la importància de les obres d’art, que cal cuidar i protegir.

Les sessions de compte contes, a mans de Va De Contes Formació, seran un diumenge de cada mes a les 12 hores entre gener i juny, i es reprendran de setembre a desembre:

  • 17 de març
  • 14 d’abril
  • 9 de juny
  • 15 de setembre
  • 6 d’octubre
  • 10 de novembre
  • 15 de decembre

Donat l’èxit de l’edició l’any passat, en aquesta ocasió és necessària la inscripció online prèvia, i es redueix a màxim un acompanyant per xiquet o xiqueta majors de 5 anys, ja que són el públic al qual va destinat l’obra, i els qui el gaudiran més. L’edat mínima recomanada són 3 anys.

Les inscripcions s’obrin el dilluns abans de la sessió, a través d’un formulari doc en la pàgina web oficial del MACA (http://www.maca-alicante.es/2o-d-cuentos-en-el-maca/), per tant, ja estan obertes les inscripcions per al compte contes del 17 de març.

No us ho podeu perdre!

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − 3 =