La Diputació destina 300.000 euros a la reparació d'infraestructures hidràuliques provincials

Les ajudes es destinaran a l’arranjament de xarxes d’aigua potable, depòsits i clavegueram de 23 municipis d’Alacant

La Diputació destina 300.000 euros a la reparació d'infraestructures hidràuliques provincials
21/11/2023 -

La Diputació d’Alacant invertirà 300.000 euros en la reparació de diferents infraestructures hidràuliques en 23 municipis de la província. La Junta de Govern de la institució provincial ha resolt la convocatòria d’ajudes amb les quals es pretén fer costat als ajuntaments en l’arranjament d’aquesta mena d’instal·lacions “per a evitar fugides i pèrdues d’aigua i garantir l’estalvi i aprofitament màxim d’un recurs essencial per a aquesta província”, ha indicat la vicepresidenta i diputada de Cicle Hídric, Ana Serna.

Les ajudes es dirigeixen a la reparació de xarxes d’aigua potable, depòsits municipals, xarxes de clavegueram i grups de bombers, entre altres infraestructures, i les mateixes cobriran el 100% del cost en la majoria dels casos. La urgència de l’actuació i el tipus d’obra i la seua incidència en la població actual i en la garantia de subministrament, estalvi d’aigua i millora del medi ambient són alguns dels criteris que s’han tingut en compte en la resolució d’aquest pla.

Els ajuntaments que comptaran amb aquestes subvencions són Agres, Alfafara, Benilloba, Fageca, Gaianes, Gorga, l’Orxa, Millena i Tibi a les comarques de la Muntanya; Benifato, Confrides, Relleu i Sella, a la Marina Baixa, i L’Atzúbia, La Vall de Laguar, Llíber, Sanet i els Negrals, la Vall de Gallinera i Xaló, a Marina Alta. Busot i la Torre de les Maçanes, a L’Alacantí, Oriola, a la Vega Baixa, i el Fondó de les Neus, en el Mitjà Vinalopó, són els altres municipis que es beneficiaran d’aquest programa d’ajudes.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one × 2 =