La Diputació d'Alacant aprova més de 5,2 milions d'euros per a comprar la seua nova seu a Benidorm

El ple ratifica la modificació de crèdit per a habilitar aquesta partida i crear un edifici de caràcter institucional i cultural

La Diputació d'Alacant aprova més de 5,2 milions d'euros per a comprar la seua nova seu a Benidorm
24/05/2023 -

La Diputació d’Alacant invertirà 5.210.000 euros en la compra de l’immoble que albergarà la seu de la institució provincial a la ciutat de Benidorm. La corporació provincial ha ratificat en un ple extraordinari la modificació de crèdit per a habilitar aquesta partida econòmica destinada a l’adquisició d’aquest edifici en el centre històric del municipi.

El president de la Diputació, Carlos Mazón, ha manifestat el “compromís ferm de la institució provincial amb Benidorm, un referent turístic de la Costa Blanca, no sols a nivell nacional sinó també internacional, que mereix, per tant, una atenció especial”. En aquest sentit, ha afegit que Benidorm serà, juntament amb Elx, la primera localitat de la província a comptar amb una delegació de la institució provincial.

Aquesta seu, per a la qual es buscarà emplaçament en la zona centre, tindrà un caràcter institucional i un destí preferentment cultural, tal com ha indicat Mazón, qui ha destacat que “gràcies a aquest projecte, acostarem la Diputació encara més a Benidorm i a la seua comarca”.

D’aquesta manera, es nodrirà de l’àmplia oferta artística, humanística, literària i musical que sustenta la Diputació d’Alacant a través del MARQ, el MUBAG, el ADDA o l’Institut de Cultura Juan Gil-Albert. A més, oferirà atenció directa als veïns i col·lectius del municipi, “la qual cosa posa de manifest, una vegada, més, la vocació de servei i proximitat de la institució provincial, així com el suport del president Mazón a Benidorm”, ha indicat, per part seua, diputat d’Arquitectura, José Ramón González de Zarate.

Respecte a la tramitació del projecte, el diputat ha explicat que “una vegada aprovada la modificació pressupostària, podrem traure com més prompte millor a licitació la compravenda de la qual serà la seu permanent la Diputació a Benidorm”

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two × 5 =