Toni Pérez: “Amb la supressió de l'impost de Successions per part del Consell deixarem de suportar una de les fiscalitats més altes d'Espanya”

El president de la Diputació d’Alacant ressalta la “diligència i rapidesa” amb la qual el Govern liderat per Carlos Mazón ha adoptat aquesta mesura

Toni Pérez: “Amb la supressió de l'impost de Successions per part del Consell deixarem de suportar una de les fiscalitats més altes d'Espanya”
05/09/2023 -

El president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez, ha celebrat l’aprovació aquest mateix matí per part del Consell del projecte de llei pel qual se suprimeix l’impost de Successions i Donacions en la Comunitat Valenciana, “una mesura gràcies a la qual els valencians deixarem de suportar una de les fiscalitats més altes d’Espanya”.

“Des de la Diputació d’Alacant aplaudim aquesta decisió del Consell, que dona compliment a la paraula donada pel president Carlos Mazón”, ha indicat el dirigent alacantí, qui ha ressaltat, a més, la “rapidesa, diligència i contundència” amb la qual s’ha aprovat aquesta rebaixa fiscal.

En aquest sentit, Pérez ha recordat que el passat 29 de juliol el primer ple del nou Consell va aprovar l’elaboració del projecte de llei per a suprimir en la Comunitat l’impost de Successions, amb efectes des del 28 de maig, dia de les eleccions autonòmiques. La norma ha sigut aprovada hui pel nou govern valencià en una sessió plenària celebrada a Castelló.

“Amb aquesta mesura es dona compliment al compromís i a la paraula donada per Carlos Mazón, primer com a president del Partit Popular en la Comunitat Valenciana i ara ja com a president de la Generalitat”, ha ressaltat el president de la Diputació d’Alacant. Sobre aquest tema, ha insistit que “el conjunt de la Comunitat Valenciana aplaudeix la rapidesa i el compliment dels compromisos programàtics”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three × five =