La Diputació estrena la XXIII Exposició Provincial de Filatèlia

Estarà disponible des del 24 de novembre fins al 7 de gener i compta amb més de 9000 segells, targetes i documents filatèlics

La Diputació estrena la XXIII Exposició Provincial de Filatèlia
24/11/2022 -

Durant el dia de hui, la diputada de Cultura, Julia Parra, al costat de la directora de l’àrea de Cultura, María José Argudo i el president de la Societat Filatèlica i Numismàtica Alacantina, José Miguel Esteban de la Osada, ha inaugurat la XXIII Exposició Provincial de Filatèlia que estarà disponible des de hui, 24 de novembre, fins al 7 de gener a la Sala d’Exposicions del Palau Provincial. En aquesta nova mostra, es poden trobar més de 9000 articles entre segells, targetes i documents filatèlics; a més, l’entrada és totalment gratuïta.

L’exposició compta amb dènou col·leccions que s’han dividit en quatre apartats: història postal, filatèlia temàtica, filatèlia oberta i filatèlia juvenil. José Miguel Esteban ha destacat algunes peces com un document inèdit del correu aeri que va pertànyer a un tinent coronel espanyol; o el primer segell que fa referència als dinosaures, que data de 1955 i procedeix de la Xina. Així mateix, Esteban de l’Agosarada ha esmentat que l’exposició inclou grans col·leccions alacantines, però també del territori nacional.

Postal Cervantina

Julia Parra ha destacat que part del contingut fa referència al 200 aniversari de la Diputació d’Alacant. A més, ha volgut expressar que aquestes exposicions “tenen un gran valor” pel fet que ressalta la importància que tenien els segells en el passat.

Per part seua, José Miguel Esteban de la Osada ha declarat que aquesta exposició té el “gran objectiu” de donar a conéixer aquesta afició i la cultura de la filatèlia, així com difondre-la. En aquest sentit, la diputada de Cultura, ha esmentat que aquesta classe d’exposicions estan dins de la “programació cultural” àmplia que volen oferir des de la Diputació Provincial.

XXIII Exposición de Filatelia

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 15 =