Detenen a una dona a Elx per agredir a un agent durant un festival

La implicada va ser traslladada a dependències policials després de llançar un got amb cervesa a un policia municipal i colpejar-li en el pit

Detenen a una dona a Elx per agredir a un agent durant un festival
15/11/2023 -

Una dona de 44 anys ha sigut detinguda a Elx per la Policia Local per agredir a un agent durant un festival de música dels huitanta i noranta al Parc Municipal. Fonts policials apunten que l’incident es va produir després d’una batussa d’aquesta mateixa dona i un home amb els vigilants de seguretat de l’esdeveniment, que els havien impedit extraure begudes alcohòliques del recinto.

D’aquesta forma, una dotació policial en funcions de vigilància durant la celebració d’aquest espectacle va ser requerida per aquesta agressió. Els agents es van personar en el lloc i van observar a la parella marxar-se de manera precipitada, per la qual cosa els van interceptar. En eixe moment, segons expliquen des de la policia municipal il·licitana, l’home va desafiar a un dels agents amb els braços enlaire i els punys tancats. No obstant això, en ordenar-li que cessara eixa actitud i s’identificara, va accedir immediatament.

Va ser en eixe instant quan la dona va llançar un got de cervesa a un dels agents, va començar a vociferar i a realitzar escarafalls, provocant erosions superficials en els avantbraços d’un dels policies. En aquest cas, i malgrat les indicacions, la dona no va parar i fins i tot va tractar de marxar del lloc. En agafar impuls alçant els braços, va impactar fortament amb els palmells de les mans obertes en el pit d’un dels agents, trencant la llanterna incorporada en la funda del jupetí antibales. Davant aquests fets, els agents van decidir detindre-la i traslladada a dependències policials.

Els vigilants de seguretat van confirmar, a preguntes dels agents, que l’agressió havia començat en impedir-los extraure begudes alcohòliques del recinte. L’home li va propinar una punyada en l’orella esquerra a un dels vigilants i va espentar al responsable del control d’accés, mentre que la dona proferia insults continus.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three × 1 =