Un home de 21 anys és detingut després d'agredir a una persona i deixar-la inconscient a Elx

L’agressió va ocórrer a la fi de juliol durant les festes d’estiu de Torrellano

Un home de 21 anys és detingut després d'agredir a una persona i deixar-la inconscient a Elx
24/08/2023 -

El passat 23 de juliol la Policia Local d’Elx va detindre a un jove de 21 anys que va agredir a una persona i la va deixar inconscient després d’una discussió en una barraca en les festes de la pedania de Torrellano.

Els fets van ocórrer de matinada. L’equip de suport d’operacions estava realitzant labors de vigilància estàtica en els voltants de la barraca La Reconquesta quan, de sobte, van sentir diverses persones cridar. En aproximar-se per a veure el que ocorria, van observar un tumult de persones que tractaven de separar a diverses d’elles. Dos d’ells van eixir corrent i van deixar a un tercer home tendit en el sòl immòbil, envoltat per un toll de sang i amb una ferida al cap.

Malgrat la fugida, finalment els professionals van aconseguir a un dels quals havia fugit en l’Avinguda Segarra, qui va exercir resistència durant la seua immobilització perquè, segons els testimonis, es tracta d’un boxador professional.

L’altra part de l’equip de suport d’operacions es va quedar assistint a la víctima, a la qual van haver de tapar-li la ferida i realitzar-li un embenatge fins a l’arribada dels sanitaris, els qui ja van indicar que anava a necessitar almenys 10 punts de sutura, així com proves complementàries per la pèrdua de consciència que li havia causat l’agressió.

Segons el que compten els testimonis, l’agressió es va iniciar quan dues persones van començar a discutir perquè la nóvia de l’agressor ballava amb un d’ells, per la qual cosa la víctima va tractar d’evitar la baralla separant-los i va ser en aqueix moment quan l’implicat li va colpejar fortament deixant-lo inconscient. L’agressor va ser detingut i traslladat a dependències policials.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 10 =