Ferit de gravetat un jove per la banyada d'un bou en Calp

A més de les banyades, el jove va rebre colps amb l’asta de l’animal en el genoll i el pit

Ferit de gravetat un jove per la banyada d'un bou en Calp
08/08/2023 -

La segona nit dels Bous al Carrer a Calp ha acabat amb un ferit en situació de gravetat per la banyada d’un bou. Es tracta d’un jove que, com molts altres, acudia a gaudir dels festejos taurins del municipi. Però, després d’una aparatosa caiguda des de les barreres, l’individu va rebre les banyades de l’animal protagonista de l’acte en la zona dels genolls i el pit.

Així ho han comunicat les fonts municipals i sanitàries, ja que el jove va ser traslladat immediatament a l’Hospital de Dénia, on li han operat i brindat les cures pertinents. Fins al moment, el ferit roman en estat greu, encara que estable, sota observació en la Unitat de Vigilància intensiva del centre sanitari.

El jove no va patir únicament diverses banyades en el pit i els genolls, sinó que també va rebre la burxada d’una de les astes en les mateixes zones. Els festejos taurins de Calp es van cobrar una segona víctima, perquè un altre home va caure d’esquena des d’una superfície elevada i es va topar de nou amb l’animal, que li va propinar una envestida. No obstant això, aquestes ferides van ser més lleus que les del primer jove.

Els fets esdevinguts durant els Bous al Carrer no han parat els actes taurins, organitzats per la Comissió de Bous i celebrats al carrer Conde de Calp. D’aquesta manera, es prolongaran fins a aquest dissabte a la nit amb dues soltes cada dia, una de vesprada i una altra a la nit.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 3 =