Incendi en garatge de Torrevella deixa huit persones ferides per inhalació de fum, incloent-hi un bebé i un xiquet

Incendi en garatge de Torrevella deixa huit persones ferides per inhalació de fum, incloent-hi un bebé i un xiquet
26/05/2023 -

Un aparatós incendi en un garatge del carrer Escull de Torrevella ha deixat un saldo de huit persones ferides per inhalació de fum, incloent-hi un bebé de tan sols un mes i a un xiquet de huit anys. Els serveis d’emergència van respondre ràpidament a l’anomenat, després de l’inici del foc a les 23.15 hores, brindant assistència mèdica a les víctimes i traslladant-les a l’Hospital de Torrevella per a rebre tractament addicional.

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) ha confirmat que l’incendi va tindre lloc en un garatge de la localitat alacantina de Torrevella, generant una situació d’emergència en la tranquil·la zona residencial. La ràpida mobilització dels serveis d’emergència va ser fonamental per a salvaguardar la vida i la seguretat dels afectats.

En resposta a l’emergència, una unitat del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i dues unitats de Suport Vital Bàsic (SVB) van ser desplegades al lloc de l’incident. Els equips mèdics van brindar atenció immediata a les huit persones afectades per inhalació de fum, de les quals dos van ser donades d’alta en el lloc, mentre que les sis restants van ser traslladades a l’Hospital de Torrevella en ambulàncies.

Entre els ferits es troben quatre dones de 29, 34, 53 i 75 anys, un xiquet de huit anys i un bebé de tan sols un mes. A més, dues dones de 64 i 87 anys van ser donades d’alta en el lloc després de rebre l’avaluació mèdica necessària.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =