La Marina Alta tremola a causa d'un terratrèmol de 2,8 en l'escala Richter

L’epicentre del moviment sísmic s’encontrava en Poble Nou de Benitatxell, afectant també poblacions pròximes, així com Benissa, Xàbia i Dénia

La Marina Alta tremola a causa d'un terratrèmol de 2,8 en l'escala Richter
22/08/2019 -

Ahir a la nit, la Marina Alta va tremolar a causa d’un terratrémol de 2,8 en l’escala Richter. Amb epicentre en Poble Nou de Benitatxell i a 5 quilòmetres de profunditat, es va produir, exactament, a les 22.00 hores, segons informa Emergències en el seu compte de Twitter.

Molts ciutadans van alertar a la Policia Local i al 112 que havien vist tremolar cristalls i fins i tot cotxes accidentats. No obstant això, segons fonts policials, no va haver-hi incidents greus ni tampoc danys personals o estructurals.

Aquest terratrémol, confirmat i analitzat per l’Institut Geogràfic Nacional de Sismologia, també ha afectat poblacions pròximes a l’epicentre del moviment sísmic, així com Benissa, Xàbia i Dénia.

Anteriorment, la Marina Alta havia registrat episodis sísmics similars, però mai superiors a 2,8. L’únic que s’acosta al d’anit és el produït a Calp el 29 de gener de 2014, un terratrémol de 2,6 en l’escala Richter.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 15 =