La Policia Local d'Elx desallotja un establiment amb 34 menors en el seu interior mentre consumien alcohol

Els agents van entrar en el local en veure eixir a diversos joves d’un local en Avinguda de Dolores amb la música molt alta i una forta olor de marihuana

La Policia Local d'Elx desallotja un establiment amb 34 menors en el seu interior mentre consumien alcohol
24/01/2022 -

La Policia Local d’Elx va desallotjar un establiment en l’Avinguda de Dolores amb 34 menors en el seu interior mentre consumien alcohol el passat 22 de gener.

Els agents, mentre realitzaven funcions de vigilància al voltant de les 21.25 hores, van observar a un grup de joves eixir sense màscara d’un local destinat al lloguer per a esdeveniments, escoltant música molt alta i d’on es desprenia una forta olor presumptament de marihuana.

La dotació policial va sol·licitar el suport d’altres unitats per a dur a terme una inspecció a l’interior de l’establiment on van trobar diverses botelles d’alcohol per la qual cosa els agents van identificar als 34 menors. A més, van avisar telefònicament als seus pares per a informar-los de la situació i que es feren càrrec dels seus fills.

De la mateixa manera, la Unitat Linx de la Policia Local es va personar per a realitzar tant la comprovació de l’incompliment de les mesures sanitàries, al no respectar ni la distància interpersonal ni l’ús de la màscara, com per a esbrinar qui era la persona que havia llogat el local, ja que, en aqueix moment, no es trobava en l’esdeveniment.

Els agents van sol·licitar la documentació de l’establiment a l’encarregada del local, qui va manifestar que la llicència estava a nom del seu fill pel qual van emplaçar a la dona a recopilar la informació per a realitzar el corresponent control de l’activitat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × two =