Un trencament d'una canonada de gas a Benidorm espanta als veïns de l'avinguda Beniardà

Un trencament d'una canonada de gas a Benidorm espanta als veïns de l'avinguda Beniardà
24/03/2023 -

Una fuga de gas en la zona alta de l’avinguda de Beniardà de Benidorm va generar un gran esglai entre els veïns de la zona. L’incident va tindre lloc en la vesprada del dijous, quan una pala excavadora que estava fent treballs de manteniment en la futura avinguda fisuró una conducció de la xarxa de distribució de gas natural que proveeix a gran part dels edificis i hotels de la ciutat.

Afortunadament, l’incident no va causar ferits ni danys materials, però va obligar a tallar el servei i activar un gran dispositiu preventiu per part dels Serveis d’Emergència, Unitats de la Policia Local de Benidorm i tècnics de l’empresa distribuïdora de Gas Natural.

Els bombers del parc de la Marina Baixa, situat a Benidorm, es van desplaçar ràpidament al lloc de l’incident amb un vehicle de prefectura, una autobomba urbana i un furgó d’útils varis. En col·laboració amb els tècnics de l’empresa distribuïdora de gas, van realitzar provisionalment un tall en una de les vàlvules de la conducció, reduint enormement l’eixida de gas sobre la via pública.

Una vegada confirmada la situació pels responsables de la distribució mitjançant planimetria, es va procedir a realitzar un tall general sobre una vàlvula de ramificació de la xarxa de distribució principal afectada. El servei es va restablir ja avançada la vesprada després de reparar la fugida sense causar cap mal ni ferits.

A pesar que l’incident no va tindre conseqüències greus, aquest succés posa de manifest la importància de la prevenció i la ràpida actuació dels serveis d’emergència en situacions d’aquest tipus. A més, és important recordar la necessitat d’extremar la precaució i complir amb totes les mesures de seguretat quan es fan treballs que puguen posar en perill la integritat de les persones i les infraestructures.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sixteen − eight =