III Trobada sobre Talent Femení: reptes i oportunitats de les dones en el món empresarial

La trobada tindrà lloc el pròxim 28 de juny en el Centre de Negocis Business World Alacant, l’antiga Casa del Mar

facebook

III Trobada sobre Talent Femení: reptes i oportunitats de les dones en el món empresarial
18/06/2019 -

El pròxim 28 de juny tindrà lloc la III Jornada de Talent Femení, una trobada organitzada per Summa Gestió Tributària i l’Associació d’Empresàries Professionals i Directives de la Província (AEPA) on s’abordaran els reptes i oportunitats de les dones en la societat actual i el seu paper en el món empresarial i professional.

Les sinergies, el treball en equip, la igualtat i la meritocràcia del talent amb independència del gènere, entre altres, seran els temes a tractar en aquesta trobada, que compta també amb el patrocini de Bankia.

L’activitat s’emmarca en el Pla Estratègic de Summa Gestió Tributària impulsat aquests últims tres anys. El 6 de març de 2017, l’organisme de la Diputació d’Alacant va constituir oficialment la seua Comissió d’Igualtat, aprovant en 2018 el seu II Pla d’Igualtat.

El Fòrum AEPA-Suma comptarà amb la participació de tres dones líders en la seua activitat professional com són la coneguda periodista i presidenta de l’Associació de la Premsa de Madrid, Victoria Prego, la directora general d’Alastria – consorci nacional de tecnologia amb prop de cent empreses i institucions-, Montse Guardia, i l’esportista d’alt nivell adaptat, subcampiona del món i campiona d’Espanya de bàdminton adaptat, Sofía Balsalobre.

L’esdeveniment es desenvoluparà en el saló d’actes del Centre de Negoci Business World Alacant, antiga Casa del Mar, en la zona del Port d’Alacant, i l‘entrada és lliure i gratuïta, limitada a l’aforament i prèvia inscripció a través de la web www.talentofemeninoaepa.suma.es.

En 2018, aquest esdeveniment va ser un èxit tant de convocatòria com de representació empresarial i institucional, així com universitari, ja que es va completar l’aforament i va tindre una important presència en xarxes socials en tractar-se d’una temàtica d’interés i actualitat, tant per a organitzacions d’àmbit públic com privat. El debat podrà seguir-se en la xarxa social Twitter amb l’Etiqueta #AEPAtalentofemeninoSUMA.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eight − two =