Alacant acudeix a la fira de creuers més important d'Europa per a captar més escales de cara a 2025

La cita es desenvolupa fins al divendres i estan previstes reunions amb més d’una desena de navilieres i touroperadores especialitzats en excursions per a creueristes

Alacant acudeix a la fira de creuers més important d'Europa per a captar més escales de cara a 2025
06/09/2023 -

El Patronat de Turisme Alacant City&Beach acudeix des d’aquest dimecres a la fira Seatrade Cruise d’Hamburg, la més important d’Europa per al sector dels creuers, amb la finalitat de captar més escales i possibilitats de port base de cara a 2025.

El Patronat Municipal participa en l’estand de Ports de l’Estat al costat de l’Autoritat Portuària d’Alacant, la Terminal de Creuers i el Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, “seguint la línia de l’aliança estratègica marcada per a impulsar el turisme de creuers a la ciutat que tan bons resultats ens està oferint”, destaca la regidora de Turisme, Ana Poquet.

La cita a Hamburg es desenvolupa fins divendres que ve i estan previstes reunions tècniques amb més d’una desena de navilieres i touroperadores especialitzats en excursions per a creueristes. Entre elles es troben importants companyies internacionals com la britànica P&O, MSC Creuers, Holland America Line i Saga Cruises, entre altres.

Aquesta fira és la més important del sector a Europa, amb més de 250 expositors, i la participació de les principals navilieres, touroperadores i agents de viatges, en la qual també imparteixen conferències els principals agents del sector.

La planificació de les escales en el sector dels creuers, recorden des del Patronat de Turisme, es realitza amb dos anys d’antelació pel que les gestions que es realitzen en aquesta fira cristal·litzaran de cara a 2025.

Aquest tipus de certamen permet que les destinacions i els ports puguen reunir-se amb representants de navilieres i de touroperadores especialitzats a organitzar excursions per a creueristes, afavorint el contacte directe, l’intercanvi d’idees, experiències i sobretot novetats quant a excursions, amb l’objectiu de programar les escales dels vaixells, expliquen les mateixes fonts.

En relació amb el destí, el Patronat de Turisme Alacant City&Beach destaca en la fira Seatrade Cruise d’Hamburg les possibilitats de la ciutat i l’oferta específicament dirigida a aquest segment turístic, cada vegada més diversificat. Especialment es destacarà l’oferta cultural i patrimonial, les experiències gastronòmiques i de producte local, les activitats esportives, les rutes temàtiques i totes les propostes de dinamització que es duen a terme al Castell de Santa Bàrbara.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × three =