Alacant preadjudica la renovació de les pistes de pàdel de la Ciutat Esportiva per 338.000 euros

La Mesa de Contractació impulsa també la contractació de la construcció de nous columbarios per a 537 urnes funeràries en el Cementeri Municipal amb una inversió de 163.000 euros

Alacant preadjudica la renovació de les pistes de pàdel de la Ciutat Esportiva per 338.000 euros
20/09/2023 -

La Mesa de Contractació de l’Ajuntament d’Alacant ha proposat l’adjudicació de les obres d’adequació i millora de les pistes de pàdel de la Ciutat Esportiva a la mercantil Mediterrani d’Obres i Asfalts S. a. com la millor classificada en el concurs amb una oferta de 338.794,28 euros i un termini d’execució de tres mesos. L’acord haurà de ser confirmat per la Junta de Govern abans de la signatura del contracte i l’inici de les actuacions.

L’adequació i millora de les pistes de pàdel a la Ciutat Esportiva va eixir a concurs amb un pressupost base de licitació de 384.979,32 euros i un termini d’execució de tres mesos. L’objecte del contracte és executar els treballs i obres descrites en el projecte d’execució material aprovat el passat 7 de juny de 2022 per la Junta de Govern, l’objecte del qual és la renovació completa de les quatre pistes de pàdel.

El projecte contempla adequar les quatre pistes de pàdel construïdes amb estructura metàl·lica i tancaments de malla metàl·lica i vidre temperat, conforme amb les normes esportives reglamentàries (NIDE2044 Pàdel) i reglaments i normatives de la Federació Espanyola de Pàdel, amb una separació de dos metres entre pistes que serà utilitzada com a corredor.

A més, es generarà un paviment de formigó disposat perimetralment a les pistes, creant noves zones d’estada amb ombra i nous elements de mobiliari urbà que faciliten l’ús i gaudi del nou disseny exterior del recinte esportiu, reposició de la xarxa d’enllumenat existent al voltant de les pistes amb la finalitat de proporcionar llum suficient per a realitzar l’activitat esportiva de manera adequada i la reposició de la xarxa de reg existent.

Nous columbarios

La Mesa de Contractació ha proposat a més l’adjudicació a Mediterrani d’Obres i Asfalts S.A., amb una oferta de 163.347,73 euros per a contractar les obres d’execució de nous columbarios amb capacitat per a 537 urnes funeràries per a ampliar la capacitat del Cementeri Municipal ‘La nostra Senyora del Remei’ en un termini de tres mesos a partir de la signatura del contracte. La proposta haurà d’obtindre el vistiplau de la Junta de Govern. Aquest concurs va eixir a licitació conun pressupost base d’execució de 191.027 euros.

L’ampliació permetrà la construcció de huit blocs de columbarios in situ i set prefabricats, aconseguint així que aquest nou projecte dote al cementeri de més de cinc-centes noves unitats funeràries. El Cementeri Municipal disposa en l’actualitat de columbarios conuna capacitat per a 40 urnes funeràries.

Aquesta actuació forma part del pla d’ampliació del camposanto després de les obres dutes a terme en el cementeri municipal de connexió entre la zona de l’antic cementeri i l’ampliació aquest. L’Ajuntament treballa amb l’objectiu d’oferir un major espai per a sepultures amb una actuació que se suma a les ja aprovaves al maig una inversió de 5.198.039 euros i ala ampliació de la construcció de 2.550 nous nínxols disposats en quatre altures.

Aquestes noves inversions suposen una important millora aconseguint executar la intervenció de renovació i ampliació de les infraestructures i serveis del Cementeri crear una continuïtat en l’espai i assegurant una bona distribució i adequació de les xarxes de serveis necessàries que garantisquen el bon funcionament de les instal·lacions.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eleven − 11 =