Alacant supera els 150 comerços inscrits en el primer dia d'activació dels bons consum dotats amb 807.000 €

La web ja ha començat a funcionar amb milers de visites i el dilluns 10 es podran comprar els bons

Alacant supera els 150 comerços inscrits en el primer dia d'activació dels bons consum dotats amb 807.000 €
06/10/2022 -

L’Ajuntament d’Alacant ha activat aquest matí la web del Programa Bono Comercio Alacant 2022, que ja es pot visitar en l’enllaç www.bonocomercioalicante.es, i ha superat en les primeres hores la inscripció de més de 150 empreses que s’han adherit al programa. L’Ajuntament d’Alacant injecta a través d’aquesta campanya 1,6 milions d’euros per a incentivar les compres, reactivar el teixit comercial i el consum local a la nostra ciutat.

Durant el matí l’Ajuntament i la Cambra han organitzat una jornada tècnica en línia informativa amb els comerciants per a poder resoldre tots els dubtes i conéixer el funcionament dels bons. La regidora de Comerç, Lidia López, s’ha mostrat molt satisfeta amb l’inici del Bo Comerç destacant que “s’han superat les 150 empreses, i s’espera que els establiments continuen inscrivint-se en els pròxims dies, ja que el termini està obert fins que es venguen tots els bons”.

Dilluns que ve 10 d’octubre eixiran a la venda els bons de 20, 50, 100 o 200 euros que compten amb un pressupost de 807.268 euros, i cada persona podrà adquirir un màxim de 600 €, dels quals el ciutadà només pagarà 300 €, ja que la meitat està subvencionada per l’Ajuntament d’Alacant. L’accés als bons es determinarà per ordre de petició o sol·licitud. La regidora Lidia López ha convidat a “comprar els bons dilluns que ve i beneficiar-se d’importants descomptes, amb ells volem ajudar a autònoms i petites empreses de la nostra ciutat, i a promoure la reactivació econòmica del teixit comercial i el consum en el comerç local potenciant així la seua activitat”.

Els establiments que participen en el Bo Comerç ja es poden consultar en l’enllaç https://bonocomercioalicante.es/establecimientos-adheridos-al-programa-bono-comercio-alicante, i entre el dia 10 i el 30 d’octubre podran canviar-se els bons en els establiments adherits al programa.

El Programa utilitza la tecnologia de Buybono, i cada bo serà canviable en una única compra, i abans de realitzar el descompte és imprescindible validar-lo. En fer la compra, el client haurà de presentar en l’establiment el seu bo-consum, bé en format imprés o digital, i és obligatòria la presentació del DNI/NIE amb el qual es va adquirir cada bo. La regidora Lidia López ha explicat el funcionament dels bons assenyalant que “el consumidor pagarà la meitat de l’import del bo en el moment de la seua adquisició, i serà subvencionat al 50%. Cada bo s’utilitzarà en una única compra”. Ajuntament d’Alacant, Cambra i Diputació posen en marxa de manera conjunta el Bo Comerç 2022 amb un objectiu comú, el suport al sector comercial, i per a això treballen de manera conjunta per a incentivar el consum com a manera d’injectar liquiditat en el sector i impulsar l’activitat econòmica.

Venda del bo comercial presencialment

Aixímateix, l’Ajuntament ha informat que en aquesta convocatòria com a novetat s’ha habilitat un servei presencial de compra de bons que s’oferirà en quatre punts per a les persones amb bretxa digital en zones comercials:

• CENTRE DE RECURSOS DE CONSUM (CERCA) / dies 17 i 18 octubre de 9:00 h a 14:00 h Calderón de la Barca,3

• CENTRE COMUNITARI PLATGES / dies 17 i 18 octubre de 9:00 h a 14:00 h

• Avinguda Costablanca, 19

• MERCAT CAROLINES / dies 18 i 19 octubre de 9:00 h a 14:00 h Sant Mateu 23

• MERCAT BABEL / dies 18 i 19 octubre de 9:00 h a 14:00 h – Asil s/n

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × one =