Alacant aporta altres 30.000 euros per a la millora i modernització del polígon industrial de les Talaies

L’Agència Local de Desenvolupament sufraga enguany actuacions per a la renovació d’equipaments i infraestructures d’aquesta ciutat empresarial amb més de 220 companyies i 6.000 treballadors

Alacant aporta altres 30.000 euros per a la millora i modernització del polígon industrial de les Talaies
12/08/2022 -

L’Agència Local de Desenvolupament de l’Ajuntament d’Alacant aportarà enguany altres 30.000 euros per a la millora i modernització dels serveis del polígon industrial de les Talaies, un dels principals centres d’activitat econòmica del terme municipal. Així consta en el conveni de col·laboració signat aquesta setmana per la presidenta de l’Agència i regidora d’Ocupació i Foment, Mari Carmen d’España, i el president de l’Entitat de Conservació de l’àrea industrial, Francisco Samper.

La signatura d’aquest conveni es materialitza 15 dies després que l’Ajuntament aprovara en Junta de Govern un pla d’asfaltat, renovació i pavimentació de polígon per quasi 605.000 euros per a esmenar deficiències en els vials i millorar la mobilitat i circulació en l’àrea industrial.

La nova aportació de l’Agència Local de Desenvolupament es destina a sufragar accions contemplades en el pressupost de l’Entitat de Conservació de les Talaies per a aquest exercici 2022, “dirigit a impulsar la competitivitat i sostenibilitat de l’àrea industrial i les seues empreses”.

En concret, les accions a desenvolupar enguany se centren en la renovació, millora i modernització d’equipaments i infraestructures del polígon, així com “coordinar la col·laboració públic-privada entre l’Ajuntament i Les Talaies en la gestió i millora dels serveis existents perquè aporten major valor afegit”, segons reflecteix el conveni.

“L’Ajuntament manté en peus el seu compromís de continuar col·laborant amb Les Talaies i participant en accions que impulsen la competitivitat de l’àrea industrial”, ha destacat D’Espanya. “Aquesta aportació municipal es dirigeix a sufragar l’execució de dotacions i serveis complementaris als prestats per l’Ajuntament, que milloren i modernitzen el polígon i són assumits per l’entitat de gestió i modernització amb els seus propis recursos”, ha afegit.

Conservació, manteniment, neteja i serveis

L’Agència Local de Desenvolupament es compromet mitjançant aquest conveni a col·laborar amb l’entitat de conservació de les Talaies per a facilitar-li l’adequat compliment de les seues obligacions de conservació, manteniment, vigilància, neteja i prestació de serveis complementaris a les empreses usuàries d’aquesta àrea industrial.

Aquest polígon industrial creat a la fi dels huitanta al sud de la ciutat és una de les àrees d’activitat econòmica més rellevants dins del terme municipal d’Alacant, en l’àmbit del qual operen més de 220 empreses amb una facturació que supera àmpliament els 1.700 milions d’euros i donen ocupació directa a més de 6.000 persones.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =