Alacant es converteix en escenari del rodatge de la pel·lícula de Prime Vídeo "Enemigos"

Alguns dels escenaris del rodatge les pròximes setmanes seran el Pont Roig, Colònia Requena, Ciutat d’Assís i Florida Portazgo

Alacant es converteix en escenari del rodatge de la pel·lícula de Prime Vídeo "Enemigos"
12/09/2023 -

La ciutat d’Alacant s’ha convertit en un escenari de cinema aquests dies amb motiu del rodatge d’una pel·lícula per a la plataforma de continguts audiovisuals de Amazon Prevalga Vídeo. Es tracta de la pel·lícula “Enemigos” dirigida pel director alacantina David Valera i produïda per a-Típica Films, un llargmetratge que conta la història de superació de dos joves.

L’enregistrament d’aquest film va començar dilluns passat 11 de setembre, però s’allargarà dues setmanes més. El rodatge es desenvolupa en diverses zones de la ciutat, entre les quals es troben el Pont Roig, Colònia Requena, Ciutat d’Assís i Florida Portazgo, entre altres. També es rodaran algunes escenes en polígons industrials.

“Enemigos” narra la història de “dos xics de barri”, víctima i assetjador, i de les conseqüències de la venjança en la vida de tots dos. El repartiment està encapçalat per Christian Checa (“En els marges”) i Hugo Welzel (“El fill esquerrà”) i compta també amb Estefanía dels Sants (“Les lleis de la frontera”), Lluna Pamies (“L’aigua”), Sara Vidorreta (“La reina del sud”), José María Peinado (“L’home del sac”) i José Manuel Poga (“La casa de paper”).

Si bé encara no s’ha revelat la data en la qual s’estrenarà aquesta pel·lícula, sí que se sap que el film estarà disponible en més de 240 països com a part de la subscripció Prevalga de Amazon. “Enemigos” està produïda per a-Típica Films, amb José Antonio Félez (“L’illa mínima”), Cristina Sutherland (“La xica de neu”) i Alberto Félez (“Model 77”) com a productors executius.

La regidora de Turisme, Ana Poquet, ha destacat que “cada vegada són més les produccions importants que acull Alacant, la qual cosa suposa un salt qualitatiu perquè ja ens hem situat en el radar de les grans productores”. De fet, les previsions de la Film Office són que la ciutat acollirà enguany un 50% més de rodatges de pel·lícules, sèries, documentals i anuncis publicitaris arribant als 70 aquest 2023.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three × 1 =