Alicante Futura presenta els avanços en l'estratègia digital de la ciutat en el seu segon congrés internacional

El certamen se celebrarà el pròxim 23 de novembre a les sales Kinépolis del Centre Plaza Mar 2 amb el lema “Embajadores de lo que viene” per a ressaltar els avanços en innovació

Alicante Futura presenta els avanços en l'estratègia digital de la ciutat en el seu segon congrés internacional
25/10/2023 -

La regidor d’Ocupació i Foment de l’Ajuntament d’Alacant, Mari Carmen d’Espanya, ha presentat este dimecres a l’auditori Porta Ferrisa la II edició del Congrés Internacional Alacant Futura que tindrà lloc el pròxim 23 de novembre en el complex d’oci Kinépolis del Centre Comercial Plaza Mar 2. Un esdeveniment presentat sota el lema “Ambaixadors del que ve” amb el que l’estratègia municipal cerca posar en valor l’evolució de la ciutat d’Alacant posicionant-la com a referent en l’àmbit de la innovació, la digitalització i les noves tecnologies.

Amb un format totalment renovat, l’esdeveniment presenta un programa que combina xarrades, ponències i activitats tecnològiques, oferint una visió àmplia sobre temàtiques tan diverses com la IA, el gaming, la robòtica, la innovació, la tecnologia, l’ecosistema emprenedor alacantí i el cinema. La periodista Marta Robles obrirà l’esdeveniment amb una anàlisi de la situació del sector tecnològic i la innovació a les ciutats, en una jornada en la qual participaran els representants de les principals empreses tecnològiques i innovadores alacantines.

“Esta trobada anual impulsada per Alacant Futura és el millor aparador per a projectar i difondre els assoliments i reconeixements de l’estratègia municipal de capitalitat tecnològica d’Alacant. Amb el Congrés continuem acostant al públic, als operadors digitals i a tot l’ecosistema emprenedor nacional els projectes concrets i les realitats tangibles que estan fent de la nostra ciutat un hub tecnològic global ”, assegura Mari Carmen d’Espanya, regidor d’Ocupació i Foment de l’ajuntament d’Alacant.

“Ambaixadors del que ve”

Esta segona edició, orientada principalment a aquells sectors empresarials, veus de referència, actors institucionals, personalitats i entitats públiques, reuneix ponències, com la de la periodista Marta Robles, qui analitzarà el moment i els reptes que enfronta la tecnologia des de l’òptica d’una professional de la informació i els mitjans de comunicació amb una extraordinària trajectòria o l’exposició de casos d’èxit com el de la multinacional tecnològica Facephi, que el seu CEO i fundador exposarà la trajectòria que ha portat a esta startup alacantina a convertir-se en un operador global líder en el seu sector.

El programa incorpora també les veus de l’emprenedoria local en l’espai Ronda de startups en la qual projectes consolidats d’emprenedoria alacantina com SúBT, MAMA COACH, Bumerania, Air Pro Shoots i All In Biking exposaran les seues trajectòries i els desafiaments als quals s’enfronten, com a mostra de la projecció del talent Made by Alacant que impulsa l’estratègia Alacant Futura.

A més, una altra de les novetats que presenta l’esdeveniment és la projecció de curts del reeixits Telèfon intel·ligent Film Festival i la celebració de diferents tallers pràctics gratuïts al voltant del Gaming i la Intel·ligència Artificial en els quals els equips de la tecnològica LYNX VIEW i la desenvolupadora alacantina GGTECH, abordaran amb els assistents aspectes pràctics de la IA, el desenvolupament de videojocs i diverses competicions de gaming i e-sports.

“Amb la segona edició del congrés busquem continuar posicionant este esdeveniment com una oportunitat única on connectar amb els principals actors de la indústria, coneixent de primera mà les tendències emergents que estan donant forma al futur tecnològic i digital”, conclou Mari Carmen d’Espanya.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five × three =