Alacant repinta els passos per als vianants de 85 centres educatius abans de l'inici del curs escolar

L’Ajuntament destina 33.269 euros a aquesta campanya que s’inicia dimarts que ve en col·legis, instituts, partides rurals i escoles infantils

Alacant repinta els passos per als vianants de 85 centres educatius abans de l'inici del curs escolar
12/08/2022 -

L’Ajuntament d’Alacant iniciarà dimarts que ve el repintat dels passos per als vianants en 85 centres educatius de la ciutat amb l’objectiu que estiguen llestos abans de l’inici del curs escolar el pròxim 12 de setembre en Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional. La regidoria de Trànsit destinarà 33.269 euros a aquesta campanya en els voltants de col·legis, instituts, partides rurals i escoles infantils. El període d’execució dels treballs es fixa en un mes.

“Es tracta d’una mesura bàsica i necessària per a reforçar la seguretat i millorar la mobilitat a l’entorn dels centres educatius”, ha destacat el regidor de Trànsit, José Ramón González. “I la posem en marxa amb antelació suficient per a anticipar-nos un mes a l’inici del curs escolar 2022-2023”, ha afegit.

El Departament Tècnic de Trànsit ha treballat sobre la informació de centres escolars facilitada per la Conselleria d’Educació per a identificar els passos per als vianants sobre els quals cal actuar. El repintat s’efectuarà sobre aquells passos que afecten les façanes i pomes dels centres.

Per ordre de prioritat, i conformement al grau d’utilització d’aquests accessos per als vianants per part dels alumnes, s’intervindrà inicialment en els centres d’ensenyament secundari i a continuació en els concertats, els d’Infantil yPrimaria, privats, Educació Especial, Escoles d’Adults i Infantils.

Amb tot, la regidoria de Trànsit revisarà la totalitat dels centres educatius del terme municipal i l’estat de visibilitat dels seus passos per als vianants perquè, en el cas de necessitat, s’apliquen les mesures de senyalització horitzontal i vertical pertinents.

La relació de centres inclosos en aquesta campanya de repintat és la següent:

– Infantil i Primària: Ausías March, Azorín, Benalúa, Campoamor, Carlos Arniches, Costa Blancia, El Faro, El Palmerar, El Tossal, El Tossalet, Emilio Varela, Enric Valor, Eusebio Sempere, Florida, Gabriel Miró, Gastón Castelló, Gloria Fuertes, Illa de Tabarca, Joaquín Sorolla, José Carlos Aguilera, Juan Bautista Llorca, La Albufereta, L’Almadrava, La Condomina, La Paz, Lucentum, Maestro López Soria, Manjón Cervantes, Mediterrani, Mora Puchol, Óscar Esplá, Rabassa, Rafael Altamira, Ramón Llull, Sant Blas, Sant Ferran, Sant Francesc d’Assís, Sant Nicolás de Bari, Santo Domingo, Verge del Remei, Voramar.

– Centres de Partides Rurals: Bacarot, La Canyada del Fenollar, Els Ametlers i Verdegás.

– Escoles Infantils: Llar Provincial.

– Centres Concertats: Aire Lliure, Altell, Calasancio, Casalarga, CEU Jesús María, Don Bosco, Immaculada-Jesuïtes, Jesús María-Assís, Jesús María-Villafranqueza, La Puríssima i San Francisco, María Auxiliadora, Mèdic Pedro Herrero, Natzaret, La nostra Senyora de Los Angeles, La nostra Senyora del Remei, Sagrada Família, Sagrat Cor, Sagrats Cors, Sant Agustí, Sant Antoni de Pàdua, Sant Joan Baptista, Sant Joan de la Creu, Santa María del Carmen i Verge del Rosari.

– Centres privats: Ángel de la Guarda, Escola Europea La Condomina, Col·legi Britànic i La Vall.

– Ensenyament Secundari: 8 de Març, Antonio J. Cavanilles, Cap de l’Horta, Doctor Balmis, El Plá, Figueras Pacheco, Gran Via, Jaume II, Jorge Juan, Leonardo da Vinci, Miguel Hernández, Platja de Sant Joan, Sant Blas, Ràdio Exterior i Verge del Remei.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − seven =