L'AVE 'low cost' connectarà Alacant i Madrid al març: horari dels trens i preu dels bitllets

A partir del 27 de març, hauran quatre trens Avlo diaris, dos en cada sentit, i tardaran 2 hores i mitja a arribar a l’Estació de Chamartín de Madrid

L'AVE 'low cost' connectarà Alacant i Madrid al març: horari dels trens i preu dels bitllets
07/03/2023 -

L’operador ferroviari de baix cost Avlo ha anunciat la posada en marxa d’una connexió per tren entre les ciutats d’Alacant i Madrid. Així, aquesta nova ruta entrarà en funcionament dilluns que ve 27 de març i permetrà viatjar a la capital des de 7 euros.

Aquest nou servei de trens Avlo farà quatre viatges cada dia (dos d’anada i dues de tornada) per a connectar Alacant amb Madrid, és a dir, s’oferiran 1436 places diàriament. Els trens Avlo eixiran des de l’estació d’AVE d’Alacant i arribaran després d’un trajecte de dues hores i mitja a l’Estació de Chamartín-Clara Campoamor de Madrid.

Les quatre rutes d’alta velocitat que s’han programat cada dia faran parada a Albacete i dos trens diaris (un d’anada i un altre de tornada) també passarà per l’estació de Cuenca Fernando Zóbel i Villena Alta Velocitat.

Tarifes dels trens Avlo

El preu inicial de venda dels bitllets de Avlo serà de 7 euros i a mesura que passe el temps i s’esgoten les places el preu anirà incrementant-se. Els bitllets ja estan disponibles a través de la web d’aquesta companyia, encara que el servei es posarà oficialment en marxa el pròxim 27 de març. Cada bitllet inclou de manera gratuïta la possibilitat de portar una maleta de cabina i una bossa de mà com a equipatge.

En el cas dels xiquets i xiquetes que siguen menors de 14 anys, podran viatjar amb una tarifa bàsica fixa de cinc euros, encara que aquest bitllet haurà d’anar acompanyat d’un bitllet d’adult i es podran adquirir un màxim de dos bitllets de xiquet per adult. A més, també hi haurà descomptes per a les famílies nombroses: un 20% de rebaixa per a aquelles que siguen de categoria general; i un 50% de descompte per a les famílies de categoria especial.

Horari dels trens

Renfe també ha informat sobre les hores a les quals eixiran els trens cada dia des de l’estació Alacant-Terminal. En concret, el primer tren eixirà des d’Alacant a les 11.45 hores, arribarà a les 12.33 a l’estació d’Albacete Els Plans i a les 14.05 a Madrid Chamartín-Clara Campoamor.

El segon dels trens que cobrisca la ruta Alacant-Madrid eixirà a les 21 hores, arribarà a Villena a les 21.20, a l’estació d’Albacete Els Plans a les 21.54 hores, a les 22.28 a Cuenca Fernando Zóbel i, finalment, a les 23.31 arribarà a Madrid.

Mentrestant, a les 7 hores eixirà un tren des de Chamartín, farà parada a les 8.04 en Cuenca Fernando Zóbel, a les 8.39 en l’estació d’Albacete Els Plans, a les 9.13 a Villena i arribarà a Alacant-Terminal a les 9.32 hores.

El segon tren del dia eixirà de Madrid a les 17 hores, a les 18.33 arribarà a Albacete Els Plans i finalment a les 19.20 hores arribarà a Alacant-Terminal.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one + sixteen =