L'Ajuntament d'Alacant demana disculpes pel "error tècnic" que va impedir a milers d'alacantins menjar-se el raïm

El so sí que estava posat, però a un nivell molt baix, per la qual cosa moltes persones no van escoltar les campanades

L'Ajuntament d'Alacant demana disculpes pel "error tècnic" que va impedir a milers d'alacantins menjar-se el raïm
02/01/2023 -

L’Ajuntament d’Alacant ha demanat disculpes hui dilluns mitjançant un comunicat per l'”error tècnic” que va impedir la passada Nit de cap d’any amplificar el so de les 12 campanades. Això va provocar que milers d’alacantins i visitants presents en la zona no pogueren oir a un volum suficient en la Plaça de l’Ajuntament i carrers adjacents durant la celebració del Cap d’any, per la qual cosa es van quedar sense menjar el raïm a temps.

Tal com ha detallat el consistori municipal,  l’error va tindre el seu origen “en la decisió d’un tècnic municipal”, que va optar per no connectar la megafonia de la campana per a evitar la sensació de retard i duplicitat durant les campanades, que havia generat queixes i desconcert en anys anteriors. De fet, la festa infantil de Nit de cap d’any es va celebrar amb normalitat al migdia del mateix dissabte 31, la qual cosa va portar al tècnic de l’Ajuntament a mantindre el mateix dispositiu per a la mitjanit.

L’Ajuntament d’Alacant reitera que les 12 campanades van sonar durant la Nit de cap d’any. No obstant això,  lamenta les molèsties causades als participants en la celebració i demana disculpes per la fallada tècnica que va impedir amplificar el volum del so i va dificultar l’audició als centenars de persones congregades en els voltants de la Plaça de l’Ajuntament.

Tal és així que aquest fet va causar estupefacció entre els assistents, així com frustració i lamentació per l’ocorregut. “El que no sonaran les campanades ha sigut una broma de mal gust? La plaça plena de gent i no ha sonat res… alguna cosa a dir? Decebedor és poc #Alacant”, publicava una persona en el seu compte de Twitter.

Altres formacions polítiques han eixit al pas davant l’esdevingut a Alacant durant Nit de cap d’any. Des d’Iniciativa per Alacant, han criticat la “inoperància, imprevisió i ridícul de l’Ajuntament d’Alacant” assenyalant que “Barcala és incapaç de preveure que sonen les seues pròpies campanades en Nit de cap d’any, davant el desencantament de milers d’alacantines i turistes”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 20 =