Alacant celebra el 'Babel Mercat Fest' amb concerts, màgia, degustacions i tallers infantils gratuïts

Aquest esdeveniment musical, cultural i gastronòmic se celebrarà el pròxim dissabte 18 de març a partir de les 10 hores al Mercat de Babel d’Alacant

Alacant celebra el 'Babel Mercat Fest' amb concerts, màgia, degustacions i tallers infantils gratuïts
14/03/2023 -

El Mercat de Babel d’Alacant celebra aquest dissabte 18 de març una jornada amb actuacions musicals en directe, degustacions, espectacles de màgia i tallers infantils. Així, el ‘Babel Mercat Fest’ naix per a potenciar les compres en els mercats municipals i combina gastronomia, art, tallers i activitats per a tota la família. Serà a partir de les 10 hores d’aquest pròxim dissabte i els actes programats s’estendran al llarg del matí.

Es tracta d’una activitat organitzada per la Regidoria de Mercats i Comerços del consistori municipal per a dinamitzar les compres en aquest mercat que recentment ha complit 40 anys. Així, el ‘Babel Mercat Fest’ busca seguir l’estela i tindre el mateix èxit que van tindre altres esdeveniments dels mercats alacantins com el Benalúa o el Carolines Mercat Fest.

La programació de l’esdeveniment inclou el concert de l’artista Billy Flegma, espectacles de màgia de Mag Montiel o tallers per al púbic infantil. A més, també s’han organitzat showcookings (o cuinats en directe) en La Paraeta d’Alacant Gastronòmica i degustacions dels productes que es venen en els llocs del mercat. Tota la jornada estarà amenitzada per un espectacle de malabars i xanquers de la mà de Pink Xarxa Clown.

Un programa d’activitats que, segons confirma la regidora Lidia López, s’ha ampliat i millorat. “La iniciativa va començar el mes de setembre en Benalúa per a recuperar tan bo com tenen els mercats, després ho vam fer a Carolines per tota la reforma que hem fet, i ara finalitzem en Babel aquest pròxim dissabte, on tindrem moltíssimes activitats i hem millorat la programació amb moltes degustacions i activitats”, explica la primer edil.

Per a l’esdeveniment s’engalanarà el Mercat, i la inicitiva s’ha impulsat amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, la Conselleria d’Economia Sostenible, Facpyme, Alacant Gastronòmica i Cambra Alacant.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one × 2 =