Bo Comerç d'Alacant 2023: termini, requisits i com sol·licitar-ho

La ciutadania pot comprar des de hui 22 de maig aquests bons dels quals només pagaran el 50% de l’import, ja que l’altra meitat està subvencionada pel consistori

Bo Comerç d'Alacant 2023: termini, requisits i com sol·licitar-ho
22/05/2023 -

L’Ajuntament d’Alacant ha activat una nova edició del Bo Comerç 2023 que ofereix descomptes a la ciutadania per a consumir en els comerços locals de la ciutat. Així, l’objectiu d’aquesta campanya és potenciar les compres en els establiments comercials i també d’hostaleria alacantins per a donar a conéixer la seua oferta i fomentar les compres en locals de proximitat amb descomptes del 50% gràcies als bons.

Així, són 540 establiments els que participen en aquesta edició i en els quals es podrà gastar l’import d’aquests bons. Entre els més de 500 locals es troben botigues d’alimentació, de roba, centres òptics i auditius, sabateries, perruqueries, drogueries, centres estètics, joieries, copisteries, botigues d’electrodomèstics i decoració, farmàcies, establiments d’informàtica, ferreteries, botigues de joguets, merceries, floristeries, pastisseries, botigues de mascotes, mobles, informàtica. Es poden consultar tots els establiments participants en aquest enllaç. 

Una de les novetats d’aquesta edició és que s’han obert tres terminis de venda d’aquest bo depenent del grup d’edat. Així, després de la posada en marxa i l’èxit collit en la venda dels bons dirigits als joves i a les persones majors, hui 22 de maig comença el període en el qual la població general podrà adquirir els bons per a obtindre descomptes en els comerços locals.

Pas a pas per a comprar els bons comerç

En total, es posaran a la venda més de mil bons de diferents imports. Els consumidors poden comprar un import total màxim de 600 euros i adquirir bons per valor de 20, 50, 100 o 200 euros dels quals només pagaran el 50% de l’import, ja que l’altre 50% està subvencionat per l’Ajuntament d’Alacant.

Els requisits per a poder adquirir un d’aquests bons són estar empadronat a Alacant, ja que cada bo serà nominatiu i estarà associat al DNI/NIE del comprador. Els consumidors poden comprar un import total màxim de 600 euros, i cada bo és canviable en una única compra, i es poden gastar més d’un bo en la mateixa compra.

Aquests es poden adquirir a través de la web www.bonocomercioalicante.es i es posaran a la venda cada dia d’aquesta setmana en horari de matí i vesprada. Així, s’obrirà la venda a partir de les 8.30 hores i es tornarà a obrir a les 16 hores fins que s’acabe el pressupost diari (del total dels 3,2 milions d’euros que té aquesta campanya comercial). Una vegada la persona adquirisca els bons els rebrà en format digital per a després presentar-los en els comerços on vulga usar-los.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nine − 6 =