Carrers tallats a Alacant aquest cap de setmana per esdeveniments esportius i festius

Més de quaranta Policies Locals participen aquest diumenge en la regulació per al normal desenvolupament de la popular Carrera dels Castells

Carrers tallats a Alacant aquest cap de setmana per esdeveniments esportius i festius
13/01/2022 -

L’Ajuntament d’Alacant ha organitzat un ampli dispositiu de Seguretat i Trànsit per a celebrar els esdeveniments esportius i festius previstos per a aquest cap de setmana de gener en el qual els agents de la Policia Local coordinaran els talls i desviaments juntament amb la Sala de Control per a la regulació semafòrica, i es recomana l’ús del transport públic per a accedir al centre de la ciutat.

Amb motiu de la celebració organitzada per la regidoria d’Esports del la popular Carrera dels Castells, prova d’atletisme que uneix les fortaleses de Sant Ferran i Santa Bàrbara d’Alacant, des de l’àrea de Seguretat, Mobilitat i Trànsit coordinen el dispositiu especial amb més de quaranta agents de Policia Local per a dur a terme els talls de carrers i poder celebrar-la.

En tot l’itinerari de la prova no es podrà estacionar des de les 22.00 hores del dissabte dia 15, fins a les 15.00 hores del diumenge dia 16 de gener, i en carrer Foguerer José Romeu Zarandieta.

Els talls de trànsit el diumenge que estan previstos per a realitzar el Circuit 5K, des de les 9.00 fins a les 10.00 hores, amb el següent recorregut: carrer Foguerer José Romeu, Aureliano Ibarra, Escultor Bañuls, camí Del Castell de Sant Ferran, carrer Belando, avinguda Alfonso el Savi, Plaza dels Estels, avinguda General Marva, giren en avinguda Benito Peréz Galdós, avinguda General Marva, Plaza Luceros, avinguda l’Estació, Salamanca, Plaza del General Taca, dels Comtes de Soto Amé, Doctor Ric, Foguerer José Ramón Gilabert Davó, amb Meta: Estadi Municipal, sota control i supervisió de la Policia Local.

Per la seua part el Circuit 10K, discorrerà el diumenge, des de les 9.30 fins a les 11.30 hores aproximadament, amb el següent recorregut: Carrer Foguerer José Romeu, Aureliano Ibarra, Escultor Bañuls, camina Del Castell de Sant Ferran, Carrer Belando, avinguda Alfonso el Savi, Jaume II, Vazquéz de Mella, Pujada al Castell de Santa Bàrbara, Baixada al Castell de Santa Bàrbara, Vazquéz de Mella, Donya Violante, Verge del Socors, Paseito Ramiro, Jorge Juan, Rafael Altamira, Rambla Méndez Nuñez, Alfonso el Savi, Plaza d’Estels, General Marva , giren en Av. Benito Peréz Galdós, General Marva, Plaza Luceros, avinguda l’Estació, Salamanca, Plaza del General Taca, Dels Comtes de Soto Amé, Doctor Ric, Foguerer José Ramón Gilabert Davó. Amb Meta: Estadi Municipal, sota control i supervisió de la Policia Local.

Itineraris alternatius per a circular el diumenge

Els Itineraris alternatius per a poder circular en sentit Murcia – València des d’Avinguda d’Elx pel corredor litoral fins a Avinguda de Dénia o Avinguda la Vila Joiosa. Possibilitat de circulació en sentit València – Múrcia des d’Avinguda la Vila Joiosa o Avinguda Dénia pel corredor litoral fins a Avinguda Elx.

A més per a realitzar l’accés al centre ciutat es pot anar per Gran Via – Avinguda d’Aguilera – Oscar Esplá – Reyes Católicos.Corredor litoral – Avinguda Oscar Esplá – Reyes Católicos.Corredor litoral – Avinguda Doctor Gadea – Maisonnave. Avinguda d’Alcoi fins a Plaza d’Espanya.Avinguda Dénia – Vázquez de Mella – Cuesta de Fàbrica – Plaza Santa Teresa i Plaza d’Espanya.

Festa de sant Antoni Abat

Amb motiu de les Festes de sant Antoni Abat, i per a poder celebrar el Cercaviles en l’itinerari sol·licitat baix control i supervisió de la Policia Local, està previst tallar, el dissabte des de les 10.30 hores fins a les 11.30 hores, la Plaça Constitució, Músic José Torregrosa, Guijarro Lledó, Castelar, Petrer, Porticons, Santa Catalina i Plaza Constitución.

Així mateix el diumenge 16 de gener, tindrà lloc un Cercaviles de la Banda Música, des de les 09.00 hores fins a les 10.30 hores, amb el tall de carrers Castelar, Sant Vicent del Raspeig, Mèdic Francisco Boix, Els Coloms, Calvari, Músic José Torregrosa, Els Porticons, Santa Catalina, Sant Vicent del Raspeig, La Costa, Relleu, Nord, Practicant Vicente Blasco i Castelar.

Finalment se celebrarà al seu torn una processó el diumenge des de les 11.30 hores fins a les 12.00 hores, amb cort i eixida des de la Plaça Constitució, i discorrerà pels carrers Petrer i Porticons creue amb Ermita de Sant Antoni.

Festes de Mig Any

El cap de setmana està previst celebrar la festivitat del Mig Any, per a això es tallarà el trànsit i prohibició d’estacionament a la porta de l’Església per Comtes Soto Amé, Plaza General Taca, Pintor Gisbert escaira carrer Alcalá, el dissabte des de les 20.00 fins a les 02.00 hores. El diumenge es prohibirà l’estacionament en tot el recorregut des de 20.00 hores fins a les 02.00 hores per a la Entraeta Nocturna.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three × five =