Cinema d'estiu gratuït en les places d'Alacant: horari, ubicació i cartellera

Les projeccions comencen aquest divendres i es realitzaran en les places de les Flors, Amèrica, Castelló, Doctor Gómez Ulla i Gabriel Miró i al PAU 5

Cinema d'estiu gratuït en les places d'Alacant: horari, ubicació i cartellera
07/08/2023 -

El cinema d’estiu tornarà a prendre per segon any consecutiu les places de diferents barris i zones de la ciutat d’Alacant. Així, el cinematogràfic ‘Cinema al carrer’ s’inaugurarà aquest divendres 11 d’agost i les projeccions viatjaran per la plaça de les Flors, la plaça Amèrica, la plaça Castelló, la plaça Doctor Gómez Ulla, la plaça Gabriel Miró i el PAU 5 fins al pròxim 28 d’agost. Les projeccions de les pel·lícules, seran tots els divendres i dissabtes del mes d’agost a partir de les 22 hores i l’entrada és gratuïta.

L’estrena del cicle ‘Cinema al carrer’ tindrà lloc aquest divendres 11 d’agost amb la pel·lícula ‘Padre no hay más que uno 3’ (2022) en la Plaça de Castelló, en Palmeretes. Una comèdia familiar de gran acceptació per part del públic, que dirigeix i protagonitza Santiago Segura al costat de Loles León i Toni Acosta, entre altres. Diversió per a tots els públics garantida en l’arrancada del cicle.

El dissabte 12 d’agost es projectarà la pel·lícula ‘Minions el origen de Gru’ (2022) en la Plaça del Dr. Gómez Ulla, enfront del MARQ. Una comèdia d’animació on el xicotet Gru, fan incondicional del supergrup de vilans ‘Els salvatges 6’, idea un pla per a demostrar-los que és prou malvat com per a treballar amb ells. Per sort, compta amb l’ajuda dels seus fidels seguidors, els Minions, sempre disposats a sembrar el caos per on passen.

El divendres 18 d’agost serà el torn per a la pel·lícula ‘Tadeo Jones. La tabla esmeralda’ (2022) en la Plaça de Gabriel Miró a les 22 hores. A Tadeo li encantaria que els seus col·legues arqueòlegs li acceptaren com a un més, però sempre acaba ficant-se en embolics. Amb tots els seus amics en contra i solo ajudat per Sara, Tadeo emprendrà una fugida plena d’aventures, que li portarà de Mèxic a Chicago i de París a Egipte, per a trobar la manera d’acabar amb la maledicció de la mòmia.

El dissabte 19 d’agost arriba ‘¡Canta 2!‘ (2021) a la Plaça 25 de maig (Mercat Central). Una pel·lícula el protagonista de la qual Buster Moon i els seus amics han de persuadir a l’estrela del rock Clay Calloway perquè s’unisca a ells en l’estrena d’un nou espectacle.

L’últim cap de setmana d’agost arriba ‘Top Gun Maverick’ (2022) el divendres 25 en l’Avinguda Maestro José Garberí (PAU5). Després de més de trenta anys de servei com un dels millors aviadors de l’Armada, Pete “Mavericks” Mitchel és destinat a l’acadèmia de Top Gun amb l’objectiu d’entrenar als pilots d’elit per a realitzar una perillosa missió en territori enemic, Maverick es troba allí amb el jove tinent Bradley Bradshaw, el fill del seu difunt amic “Goose”.

El cicle es tanca el dissabte 26 d’agost amb la pel·lícula ‘Padre no hay más que uno 3’ encara que, en aquesta ocasió, la pel·lícula es projectarà en la Plaça Amèrica.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fourteen + fifteen =