Alacant reactiva el contracte de socorrisme per a donar cobertura a la platja de Sant Gabriel i Babel

La Junta Rectora del Patronat de Turisme aprova per unanimitat tornar a licitar el contracte de salvament per a incloure l’arenal de la zona sud després de la sentència del TSJ

Alacant reactiva el contracte de socorrisme per a donar cobertura a la platja de Sant Gabriel i Babel
15/02/2024 -

La platja de Sant Gabriel i Babel tindrà socorristes este estiu. La Junta Rectora del Patronat de Turisme Alacant City&Beach ha aprovat per unanimitat tornar a licitar el contracte de salvament i socorrisme perquè incloga a esta platja després de la sentència del Tribunal Superior de Justícia (TSJ CV) que la defineix com a platja urbana i que, com a tal, es dotarà dels servicis existents en la resta de platges d’Alacant.

Tots els grups polítics i les associacions del sector han votat a favor de desistir en la tramitació del contracte de salvament i socorrisme, que es trobava en el tràmit de classificació, i tornar a licitar-lo perquè incloga a la platja de Sant Gabriel i Babel, amb el que seran sis les platges que s’inclouran en el plec.

La regidora de Turisme, Ana Poquet, ha explicat que “és la millor solució per a garantir que el servici es presta en igualtat de condicions a les platges d’Alacant” i ha recordat que “la prestació del servici de salvament i socorrisme està garantida en totes les platges fins que s’adjudique el nou contracte”.

En este sentit, en Setmana Santa es prestarà el servici habitual en les cinc platges com es realitzava fins ara i serà amb el nou contracte, que es preveu puga estar adjudicat per a la temporada d’estiu, quan s’inclourà a Sant Gabriel i Babel. En cas que l’adjudicació es dilate per causes alienes a la tramitació municipal es continuarà prestant el servici com fins ara fins que el nou contracte s’adjudique.

Així mateix, el nou contracte mantindrà les millores previstes tant en personal com en mitjans materials i més hores de vigilància amb una gestió més flexible d’estes. El nou contracte eixirà a licitació per tres anys prorrogables a dos més, tal com es preveia. A més, la platja de Sant Gabriel i Babel també disposarà de passarel·les i llavapeus el pròxim estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sixteen − 9 =