Costa Blanca restableix contactes en la IBTM de Barcelona amb empreses de turisme de negocis i incentius

El Patronat Provincial participa en la fira amb més de 20 reunions de treball enfocades a recuperar i incentivar aquest segment turístic

Costa Blanca restableix contactes en la IBTM de Barcelona amb empreses de turisme de negocis i incentius
30/11/2021 -

El Patronat Provincial de Turisme mantindrà des de hui i fins al dijous 2 de desembre a Barcelona una vintena de trobades de treball amb agències organitzadores de congressos, esdeveniments i viatges d’incentius. L’objectiu és restablir els contactes amb les empreses dedicades a aquest segment turístic per a posicionar el destí Costa Blanca com a punt estratègic per a la celebració de convencions i esdeveniments de negocis.

La fira IBTM World de Barcelona és un dels certàmens de referència en aquest camp i el primer gran esdeveniment de turisme MICE en el qual es torna a la presencialitat. L’organisme autònom de la Diputació d’Alacant mostrarà des del seu estand els avantatges competitius de la Costa Blanca a l’hora d’apostar pel turisme de negocis, gràcies a les bones connexions aèries de l’Aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández amb els principals emissors europeus, a la seua capacitat d’allotjament en hotels de qualitat reconeguda, als seus centres i auditoris per a congressos i reunions i a la multitud de propostes complementàries en l’àmbit cultural, esportiu, d’oci i de salut i benestar.

Segons els estudis del sector, la represa dels viatges de negocis està sent més lenta que la resta de les tipologies turístiques vacacionals o residencials, si bé es preveu que per a finals de 2022 s’haja recuperat bona part d’aquest segment.

Fam Trip Health & Welness

En aquesta línia d’oferta complementària, el Patronat Provincial de Turisme va organitzar la setmana passada un fam trip de salut i benestar, en col·laboració amb l’OET de Londres i Turisme Comunitat Valenciana. La iniciativa, dirigida a agents especialitzats en productes de luxe d’aquest segmente del Regne Unit, s’inclou en el pla operatiu de l’organisme autònom i ha contemplat la visita dels operadors britànics a alguns dels establiments d’allotjament de 5 estreles de la província, amb diverses experiències gastronòmiques en municipis com Alacant, Elx, Benidorm o Calp.

En el context actual, les companyies aèries estan reprogramant els seus vols a la Costa Blanca per a la temporada d’hivern 2021/2022, amb 54 connexions amb el Regne Unit i més d’1,1 milions de seients oferits en 6.065 vols.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

twenty − 2 =