Alacant revela el programa Cultura en Barris 2024: esta és l'agenda completa fins a juny

La iniciativa inclou propostes de teatre, dansa, música, projeccions audiovisuals, lectures i debats

Alacant revela el programa Cultura en Barris 2024: esta és l'agenda completa fins a juny
27/02/2024 -

El programa Cultura en Barris torna este 2024 a Alacant amb un nodrit programa d’activitats entre els mesos de març i juny. Esta iniciativa, que s’ha convertit en una de les propostes fonamentals de la regidoria de Cultura des de la seua creació en 2016, oferix un ampli ventall de possibilitats per a gaudir de la cultura i l’art des de diferents prismes i perspectives, però sempre amb l’objectiu comú d’acostar-la a tots els racons d’Alacant i per a tots els públics.

Este matí s’ha realitzat la presentació del cartell que en esta ocasió compta amb més de huitanta activitats distribuïdes en unes vint localitzacions i espais de tota la ciutat. L’acte ha tingut lloc en el Museu d’Aigües d’Alacant i ha comptat amb la presència de Nayma Beldjilali, regidora de Cultura; Begoña León, regidora d’Acció Social i Drets Públic; i Martín Sanz, director de Comunicació i Relacions Institucionals d’Aigües d’Alacant.

Cultura de proximitat

El conjunt de propostes de la iniciativa Cultura en Barris abasta una gran varietat de disciplines com el teatre, la dansa, el circ, la màgia, la narrativa oral, el cant coral, concerts didàctics, projeccions audiovisuals i debats, entre altres. Les biblioteques municipals, els centres socials comunitaris, el Centre Municipal de les Arts, el Centre Cultural Les Cigarreras o el MARQ es convertiran durant els pròxims mesos en l’escenari d’este programa replet d’alternatives culturals.

L’accés a les activitats serà mitjançant entrada, que s’haurà de reservar de manera en línia. Tant l’agenda completa com les entrades es poden consultar en https://alicantesociocultura.eventbrite.es.

Així, al llarg del següent quadrimestre de 2024 s’inclouen, un any més, les seccions específiques emmarcades en la marca Cultura en Barris. Anem a la Biblio aglutinarà activitats culturals i l’animació a la lectura en format presencial i en línia. Menutsbarris mantindrà la seua essència com una mostra d’arts escèniques i músiques per a la infància i la joventut. Per part seua, Escena d´açí, posarà el focus en la cultura i la música més pròxima creada tant a Alacant com en la Comunitat Valenciana.

Així mateix, el programa Visualbarris seguirà dedicat a projeccions audiovisuals que generen debat i conversa entre els participants. Finalment, la secció Sentimbarris tractarà sobre experiències, iniciatives i propostes culturals de caràcter aficionat i comunitari a fi de posar en valor el treball artístic desenvolupat per entitats i diferents col·lectius des dels mateixos centres socials o altres espais de cada barri.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 2 =