La Diputació completa l'itinerari ciclista del Corriol de Sendres d'Elx entre Balsares i El Fondo

L’actuació inclou el reforç del ferm per a assegurar la seua durabilitat i mantindre la regularitat de la superfície

La Diputació completa l'itinerari ciclista del Corriol de Sendres d'Elx entre Balsares i El Fondo
21/07/2021 -

La Diputació d’Alacant treballa aquests dies en les obres de reforç del ferm i implementació d’itinerari ciclista en el tram de la CV-851 Ronda Sud d’Elx comprés entre les pedanies de les Baies i Asprillas, que compten amb un pressupost de 372.000 euros. Aquesta actuació, entre els quilòmetres 14 i 16, se suma a les ja executades fins hui i permetrà completar el carril cicle-per als vianants del ‘Corriol de Sendres’ entre Balsares i El Fondo, gràcies a una inversió de la institució provincial que supera en el seu conjunt els 1,5 milions d’euros.

El diputat de Carreteres, Alejandro Morant, acompanyat pel diputat per la comarca, Juan de Dios Navarro, ha visitat aquest matí la zona, on ha destacat “l’esforç que està realitzant la Diputació d’Alacant per a millorar la seguretat viària d’aquesta carretera, molt utilitzada pels ciclistes, apostant per implantar un itinerari cicle-per als vianants des de les proximitats del Parc Natural del Fondo fins a la pedania de l’Altet, passant al costat del Parc Natural de les Salinas”. En aquest sentit, ha apuntat que els trams que queden per executar ja estan projectats i s’escometran en els pròxims exercicis “per a tancar aquest circuit que permetrà connectar totes les pedanies del sud d’Elx”.

La CV-851 és una carretera que presenta un traçat pla, amb llargues rectes i corbes de gran ràdio, circumstàncies que motiven que siga una via molt utilitzada pels ciclistes, especialment els caps de setmana. Això ha portat a la Diputació a impulsar en els últims anys un projecte, executat en diverses fases, per a implantar un itinerari ciclista que millore la seguretat dels usuaris.

Sobre aquest tema, el diputat il·licità Juan de Dios Navarro ha assenyalat que “des de la Diputació d’Alacant estem treballant per a tindre millors carreteres, oferint als ciutadans itineraris més accessibles i assegurances”, al mateix temps que ha reiterat “el compromís absolut de la institució provincial amb la ciutat d’Elx”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + seven =