El director de cinema Alejandro Amenábar busca figurants a Alacant per al rodatge de la seua nova pel·lícula

El càsting es durà a terme aquest dijous 29 de febrer en horari de 10 a 19 hores i es desenvoluparà en l’edifici municipal de Porta Ferrisa

El director de cinema Alejandro Amenábar busca figurants a Alacant per al rodatge de la seua nova pel·lícula
27/02/2024 -

L’equip de càsting del director de cinema Alejandro Amenábar busca a Alacant figurants per a participar en el rodatge de la seua nova pel·lícula “El Cautivo”, la gravació de la qual es durà a terme a la ciutat d’Alacant. El càsting es realitzarà aquest dijous dia 29 de febrer en l’edifici municipal de Porta Ferrisa i està obert a majors d’edat que vulguen participar en la nova pel·lícula de l’aclamat director. En concret, la previsió és que algunes escenes d’aquesta nova cinta es graven en diverses localitzacions situades en la capital alacantina i també a Santa Pola.

Els interessats poden acudir de 10 a 19 hores a Porta Ferrisa, al carrer Jorge Juan. Els únics requisits que sol·licita l’equip de càsting és no tindre tatuatges visibles ni un color o un tall de cabells modern, ja que el llargmetratge narra l’època de captivitat de Miguel de Cervantes a Alger. A més, informen que el treball serà remunerat i es donarà d’alta en la Seguretat Social als qui participen com a extres.

Alacant Film Office està col·laborant amb la productora per a facilitar el rodatge d’aquesta pel·lícula que té previst gravar en diferents localitzacions de la província d’Alacant, inclosa la ciutat i els estudis de Ciutat de la Llum; a més, el rodatge també es traslladarà a la ciutat de València.

La regidora de Turisme, Ana Poquet, ha valorat “molt positivament” el rodatge de “El Cautivo” a Alacant per “la transcendència i garantia de qualitat del director que a més se centra en una època molt interessant del nostre escriptor més universal”. “L’impacte d’un rodatge així a la ciutat és important no sols per la visibilitat sinó també per la duració del mateix amb gran part de l’equip allotjat a Alacant i també perquè involucra tant als veïns amb aquest càsting com a diferents oficis que participaran en el desenvolupament de la producció”, ha explicat.

Alejandro Amenábar compta amb una dilatada i reeixida trajectòria amb pel·lícules com a “Tesis”, “Mar adentro”, “Los otros”, “ágora” i la més recent “Mientras dure la guerra” amb les quals ha sigut reconegut amb un Óscar i onze premis Goya.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 5 =