El Spring Festival espera una allau de 22.000 persones

El festival se celebra el divendres 26 i dissabte 27 de maig en Rabasa i preveu un impacte de huit milions d’euros

El Spring Festival espera una allau de 22.000 persones
04/05/2023 -

El Spring Festival és un dels esdeveniments més esperats de tot l’any, i no sols pels alacantins. Desenes de milers de joves es desplacen a la nostra ciutat a gaudir d’un espectacle únic que reuneix els artistes que copen el panorama musical i donar així la benvinguda a la primavera. El Spring, que se celebra els pròxims divendres 26 i dissabte 27 de maig en l’Àrea 12 de Rabasa, preveu generar un impacte de huit milions d’euros a Alacant amb l’assistència de 22.000 persones, més del 78% de fora de la ciutat i més del 61% d’altres províncies, principalment procedents de Madrid, Múrcia, València i Barcelona, segons ha donat part José Manuel Piñeiro, director del festival.

Piñeiro també ha presentat la programació cultural gratuïta que acompanya a l’esdeveniment durant tot el mes de maig acompanyat per la cap de servei del Patronat de Turisme Alacant City&Beach, Elena Lumbreras, i la brand manager local de Mahou, Joana Alonso Dal Monte.

Des de City&Beach s’ha destacat aquesta aposta pel turisme musical que realitza Baltimore, la productora del Spring Festival, que al costat d’altres promotors ha situat a Alacant en un lloc destacat del panorama nacional en l’oferta de concerts”. al que ha sumat “Des del Patronat de Turisme Alacant City&Beach continuarem secundant-los perquè aquest tipus d’activitats ajuda en la desestacionalització i repercuteix positivament en tot l’entramat turístic, especialment en els allotjaments i l’hostaleria” ha assenyalat Llumeneres.

Per part seua, Piñero ha volgut recordar tota la programació cultural gratuïta durant tot el mes de maig a Alacant que conjumina música, literatura, tallers, exposicions, tastos i rutes de restaurants i comercials. El director del Spring ha volgut citar alguns exemples com els concerts de Biznaga, l’acústic de Sr Chinarro, la presentació de llibre “Ací vivia jo. Una crònica emocional dels meus 25 anys en el FIB” de Joan Vic, el documental “Sentint-lo molt” de Fernando Léon de Aranoa -amb dues nominacions als Premis Goya- i la Gran Final de Emerge Alacant, el certamen de bandes locals, on participen més de 40 bandes alacantines actuaran el dia 11 a la sala Stereo.

Tota aquesta programació donarà pas amb l’últim cap de setmana de maig a la celebració de Spring Festival, amb un cartell d’alta volada amb noms com Two Door Cinema Club, Fangoria, Leiva, Lori Meyers, Shinova i Ojete Calor, entre altres. Incloent incorporacions d’última hora per a aquesta edició com Elyella.

Si està pensant a aconseguir la teua entrada, les entrades per al Spring Festival 2023 es poden adquirir ací i consultar tota la programació en springalicante.es.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 2 =