Festes en les places per a celebrar el Dia del Pare a Alacant

Aquest cap de setmana podrem trobar festes, tallers, música, animació, realitat virtual i activitats en les places Navarro Rodrigo, Amèrica i el parc de la Pau per a fomentar el consum i comerç de Barri

Festes en les places per a celebrar el Dia del Pare a Alacant
16/03/2023 -

Per a la celebració d’aquest 19 de març La regidoria de Comerç i Hostaleria de l’Ajuntament d’Alacant ha presentat hui les campanyes de dinamització comercial i la programació d’activitats previstes per a aquest cap de setmana que es concentraran en diferents punts d’Alacant i tenen com a fi crear un ambient en família que unisca la part lúdica i el comerç de barri.

La regidora de Comerç, Lidia López, va animar a les famílies a participar amb els més xicotets, per a “conciliar l’oci i les compres. Així mateix, les jornades en les diferents zones de la nostra ciutat pretenen “la dinamització a l’aire lliure als carrers i places per a fer costat al sector comercial i hostaler dels barris, impulsar el consum i crear un flux de clients que puguen participar de les diferents activitats d’animació, compaginant l’element lúdic amb les compres”.

Programació per zones

Les activitats tindran lloc demà divendres, de 17 a 20 hores, en la plaça Navarro Rodrigo en el barri de Benalúa. Continuaran el dissabte al matí al Pau, concretament al parc la Pau, de 10.30 a 13:30h, i a la vesprada es traslladarà a la plaça Amèrica, de 17 a 20 hores.

L’edil de Comerç també ha assenyalat que “s’organitza un ampli programa d’activitats totalment gratuïtes amb motiu de la campanya del ‘Dia del Pare’, ja que és una gran oportunitat per a potenciar els nostres establiments de proximitat i al seu torn oferir tallers, música, animació, realitat virtual i activitats per al gaudi dels ciutadans”.

Entre les moltes activitats organitzades per l’Ajuntament d’Alacant podrem trobar castells inflables, un simulador de realitat virtual, una zona amb tallers infantils, música i animació. “L’Ajuntament continuarà motivant i incentivant a realitzar les compres a les botigues de proximitat i els establiments de barri per a reivindicar la importància del nostre comerç tradicional amb l’objectiu de promocionar-lo i activar-lo ha ressaltat l’edil de consum.

La proposta, a les mans del departament municipal de dinamització comercial de la regidoria de comerç i hostaleria, pretén promoure les compres de proximitat en comerços tradicionals i un foment de l’hostaleria de la nostra ciutat en aquest dia tan assenyalat on es convida als alacantins a comprar un regal amb un valor implícit per San José.

Finalment, l’edil Lidia López ha volgut incidir “el comerç local, que és un dels principals motors econòmics de la nostra ciutat que revitalitza la vida en els nostres barris”, i va assenyalar que “hem de secundar-los i promocionar-los, ja que realitzen al seu torn una atenció personalitzada al client, creant una xarxa de vincles interpersonals que van més enllà d’una simple relació comercial per la proximitat i proximitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four × 5 =