Les flors decoren Alacant en el compte arrere per als Fogueres de Sant Joan

L’encesa de llums el pròxim dia 1 de juny marcarà l’inici de les festes més destacades de la ciutat que enguany se celebren del 20 al 24 de juny

Les flors decoren Alacant en el compte arrere per als Fogueres de Sant Joan
24/05/2023 -

El compte arrere per als Fogueres de Sant Joan d’Alacant ja ha començat. L’inici de les festes més importants de la ciutat serà aquest pròxim 1 de juny amb l’encesa de les llums de les quals ja es coneix el disseny, com seran i on estaran situades. A més, els adorns florals ja han començat a col·locar-se en diversos punts de la ciutat per a engalanar a Alacant aquest mes de juny amb motiu de la celebració de les Fogueres.

La instal·lació d’adorns florals ja s’ha realitzat en diferents punts de la ciutat, entre els quals es troben els accessos a la plaça de l’Ajuntament des de la Porta de la Mar i en els voltants de la plaça de Calvo Sotelo amb Maisonnave o a les portes del Mercat Central. El servei de manteniment de parcs i jardins, Brolla Alacant, ha tornat a sorprendre els alacantins amb aquestes noves creacions d’ornaments florals per a rebre a les seues festes majors.

Com ja feren l’any passat amb la instal·lació de figures florals gegants de les belleses del foc o emmarcant els arcs principals del palau consistorial, ja es poden veure per la ciutat els nous cons florals amb els quals Alacant anuncia l’arribada de les seues festes del foc i amb elles l’arribada de l’estiu. La Porta de la Mar, la plaça de l’Ajuntament, l’entorn de la plaça de Calvo Sotelo i l’avinguda de Maisonnave o el Mercat Central són alguns dels llocs on s’han instal·lat aquestes noves columnes de flors que contribueixen a l’embelliment de la ciutat.

El servei de Parcs i Jardins municipal i l’empresa concessionària del manteniment de zones verdes STV han preparat els parterres i zones enjardinades de la ciutat amb noves composicions en diferents altures de plantes i flors que fan més agradable el passeig pels carrers tradicionals d’Alacant i que són molt valorades pels alacantins i visitants.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − thirteen =