Hora i ubicació de la mascletà amb la qual vibrarà Alacant aquest diumenge

La Pirotècnia Turís serà l’encarregada de disparar l’espectacle pirotècnic d’aquest diumenge 18 de febrer des de l’aparcament del ADDA

Hora i ubicació de la mascletà amb la qual vibrarà Alacant aquest diumenge
16/02/2024 -

La pólvora torna a protagonitzar un cap de setmana més a Alacant amb un nou tret pirotècnic que farà vibrar a la capital alacantina. La d’aquest diumenge és la segona mascletà d’aquest any 2024, ja que la plaça Galícia va acollir la primera cita pirotècnica de l’any el mes de gener passat.

Aquest tret s’emmarca dins del cicle ‘Pólvora tot l’any‘ organitzat per la Federació de Fogueres de Sant Joan. Un cicle pirotècnic que promet inundar d’olor de pólvora cada mes la ciutat d’Alacant fins a l’arribada dels dies grans de Fogueres quan se celebre el Concurs de mascletaes en la plaça de Luceros.

Quan i on serà la mascletà d’aquest diumenge?

En concret, el tret es durà a terme aquest diumenge 18 de febrer a partir de les 14 hores. La ubicació triada per la federació (entitat que ha organitzat l’esdeveniment) ha sigut l‘aparcament de l’Auditori de Música d’Alacant (ADDA).

La Pirotècnia Turís, de la província de València, serà l’encarregada de disparar aquest espectacle que es realitzarà aquest diumenge a partir de les 14 hores.

Calendari de mascletaes de 2024

La d’aquest diumenge no serà l’única cita amb la pólvora i el soroll que tindrà la ciutadania d’Alacant, ja que una vegada al mes (fins a l’arribada del mes de juny), la capital alacantina acollirà un tret pirotècnic en diferents ubicacions de la ciutat. Aquestes són les pròximes mascletaes programades per a aquests mesos:

  • Diumenge 3 de març. Sector 5, Carolines Altes, a les 14 hores.
  • Diumenge 21 d’abril. Sector 2, en les proximitats del CC Porta d’Alacant, a les 14 hores.
  • Diumenge 5 de maig. Sector 4, entorn del parc El Morant, a les 14 hores.
  • Diumenge 2 de juny. Sector 3, previsiblement al parc Joan Pau II, a les 14 hores.
  • Dissabte 15 de juny. Mascletà a les 14 hores en l’avinguda Pintor Xavier Soler
  • Del 18 al 24 de juny. Concurs de mascletàs oficials a les 14 hores en la Plaça dels Estels

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four + 10 =