Aquest és l'horari dels supermercats i centres comercials d'Alacant el 8 de desembre

Descobreix quins supermercats i grans superfícies comercials de la província d’Alacant obrin el 8 de desembre, festiu de la Immaculada Concepció

Aquest és l'horari dels supermercats i centres comercials d'Alacant el 8 de desembre
07/12/2023 -

Demà divendres 8 de desembre se celebra el Dia de la Immaculada Concepció, una festivitat d’origen religiós marcada en el calendari com un dia no laborable a nivell nacional. És per això que molts supermercats i centres comercials modificaran el seu horari d’obertura i fins i tot alguns d’ells optaran per romandre tancats.

Repassem l’horari que tindran demà divendres 8 de desembre els supermercats i grans superfícies comercials de la ciutat d’Alacant i les localitats de voltant. Mercadona, Consum, Dia, Aldi, quins estaran oberts i quins tancaran les seues portes?

Horari dels supermercats d’Alacant el festiu del 8 de desembre

Mercadona seguirà demà la tendència general de no obrir en festiu i tots els supermercats d’aquesta gran cadena de botigues d’alimentació estaran tancades. Per part seua, Aldi obrirà alguns dels seus supermercats a la província d’Alacant, per la qual cosa el més recomanable és consultar en aquesta pàgina web els horaris de cadascun d’ells per a demà divendres.

Mentre que Mercadona no obrirà les seues portes, hi ha alguns establiments Carrefour de la província d’Alacant que sí que estaran oberts. És el cas d’alguns supermercats Carrefour Express que es troben oberts també en dies festius. En el buscador de botigues de la seua pàgina web es pot consultar detalladament quins són els establiments Carrefour que estaran oberts demà dia 8.

En el cas dels supermercats Dia, aquests són els establiments que han variat el seu horari comercial per a estar oberts aquest 8 de desembre a la ciutat d’Alacant: supermercat Dia de l’avinguda d’Oriola 120, carrer Sant Mateu 37, avinguda Óscar Esplá, carrer Pare Recaredo dels Rius, 44, carrer Fortuny; i la del carrer Pintor Gisbert. Així, aquests sis supermercats estaran obert en l’horari habitual de 9 a 21:30 hores.

Alcampo també ha anunciat que els tres supermercats que té a la província alacantina estaran oberts en horari de 9 a 22 hores. Concretament, són els hipermercats situats en el Centre Comercial Plaza Mar 2, Vistahermosa en Alcampo City o l’hipermercat de La Zenia.

En el cas de Consum, hi ha alguns establiments que romandran tancats, encara que sí que obriran algunes les botigues Charter a la ciutat d’Alacant (en horari de 9 a 21.45 hores).

Mercats municipals oberts aquest dijous

A més d’alguns supermercats, l’Ajuntament d’Alacant va anunciar aquesta mateixa setmana que els mercats municipals de la ciutat estarien oberts durant el 8 de desembre malgrat ser un dia festiu. La raó d’aquesta obertura extraordinària en el pont és permetre dinamitzar el comerç i atendre a totes les comandes que reben els més de 225 llocs concessionaris de la ciutat durant aquestes dates.

D’aquesta manera, els quatre mercats municipals de la capital alacantina podran romandre oberts durant tota la jornada de demà divendres. En eixe sentit, tant el Mercat Central com els recintes de Carolines, Benalúa i Babel romandran oberts des de les 7 del matí fins a les 14:30 hores.

Centres comercials oberts demà divendres festiu

Les botigues del Centre Comercial Gran Via estaran obertes d’11 a 22 hores; de la mateixa manera que l’hipermercat (encara que amb horari de 9 a 22 hores) i la restauració que romandrà oberta des del migdia fins a la 1 de la matinada.

Centre Comercial Porta d’Alacant per Nadal. Imatge: Centre Comercial Porta d’Alacant

També estarà obert el Centre Plaza Mar 2 que obrirà les seues botigues (de 10 a 22 hores), la zona d’oci i restauració d’11 a 21 hores. De la mateixa manera, el Centre Comercial Puerta de Alicante també obrirà demà 1 de novembre: les botigues estaran obertes de 10 a 22 hores, l’hipermercat de 9 a 22 hores i la zona d’oci i restauració de 12.00 a 00.00 hores.

Així mateix, el Centre Comercial l’Aljub d’Elx ha anunciat que també obrirà les seues botigues el divendres 8 de desembre (en horari de 10 a 22 hores). Els restaurants i la zona d’oci en el seu horari habitual (de 10 a 00:30 hores).

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two × five =